My Moneyzz januari 2020

29 januari 2020 0 Door Marìs

My Moneyzz januari 2020. Het is weer tijd om mijn inkomsten en uitgaven van deze maand met jullie te delen. Er kwam behoorlijk wat geld binnen deze maand, waar ik heel erg blij mee was, zo kon ik meerdere kleinere spaardoelen afvinken.

My Moneyzz januari 2020

My Moneyzz januari 2020

My Moneyzz januari 2020. Ook deze maand deel ik weer met jullie hoeveel geld er hier binnen kwam en hoeveel geld ik uit gaf. En natuurlijk vooral ook waar dat geld precies aan op ging. Ik vertel jullie natuurlijk ook hoeveel geld ik deze maand weer reserveerde en spaarde.

Leestip: Mijn spaardoelen van 2020!

Deze maand kwam er echt veel meer geld binnen dan normaal, dus daar was ik super blij mee. Dit kwam vooral door mijn uitbetaalde overuren van december. Dit was zo’n 43 uur. Daarnaast kregen we ook een eenmalige uitkering. Dus alles bij elkaar opgeteld was dit een topbedrag!

Salaris: 1087,27 euro
Zorgtoeslag: 104,- euro
Overig: 467,24 euro

Totaal: 1679, 03 euro. Een héél lekker bedrag dus weer! Bijna net zoveel als vorige maand. Dus dat schiet tenminste lekker op. Ik zette een klein deel extra naar mijn bufferrekening en daarnaast rondde ik wat andere kleine spaardoelen alvast af.

Leestip: Wat ik wil met beleggen!

Mijn overige inkomsten bestaan uit; een maandelijkse toelage van mijn oma. Verder zijn deze inkomsten: verkoop opbrengsten, uitbetalingen van spaarsites, losse opdrachten, crowdfunding, blog inkomsten en smaaktesten.

Zoals jullie weten ontvang ik maandelijks extra inkomsten via diverse wegen. Deze wegen wil ik graag verder gaan uitbreiden. Als ik 1 bron van inkomsten moet kiezen waarmee ik jaarlijks het meeste geld verdien, dan zijn dat de spaarsites. Daarnaast heb ik geïnvesteerd in 1 crowdfunding project.

Tot slot ben ik ook recent begonnen met beleggen. Dus ook dit gaat voor mij een bron van inkomsten worden. Maar dit heeft nog wel flink wat jaartjes nodig om te kunnen groeien tot een grote bron van inkomsten. Dat geeft niet, want het begin is er nu! Vanaf februari 2020 ga ik ook maandelijks aankopen doen.

Leestip: Zo ontvang ik elke maand mijn extra inkomsten!

Dit betaal ik deze maand van mijn inkomsten

 • 11,13 Vodafone
 • 83,25- Zorg
 • 120,- Boodschappen
 • 1,55 ING
 • 8,- Blog
 • 20,- Kapper
 • 10,- Extra spaarpot
 • 62,50,- KPN
 • 20,- Ov
 • 170,- Lening verbouwing mijn deel
 • 0,84 Rente roodstand over December (laatste keer, want inmiddels is die opgeheven en uitgezet)
 • 145,- Gran Canaria 2020
 • 4,17 euro liet ik staan op mijn betaalrekening
 • 290,- Buffer
 • 15,- Nieuwe oorbellen
 • 15,- geheim doel
 • 500,- Crowdfunding project nr 2
 • 200,- Tandarts reservering 2020
 • 2,59 Extra hypotheek aflossing

Totaal: 1679,03 euro. Ik budgetteerde weer helemaal tot de nul, dus het komt weer precies uit.

Leestip: Dit deed ik vorige maand met mijn geld!

deze maand

Deze maand zette ik dus vooral geld terug voor diverse kleinere doelen en natuurlijk een stuk op mijn bufferrekening.

Ook zette ik nog wat geld voor Gran Canaria 2020 weer terug, plus al wat extra’s voor vakantie.

Volgende maand zal weer in het teken staan van mijn buffer rekening weer wat verder ophogen. En daarnaast weer wat kleine spaardoelen afvinken. Over het geheime doel vertel ik jullie nog even niks. Dat ga ik pas later dit jaar met jullie delen, zo ergens rond mijn vakantieperiode.

Want een artikel wat daaraan gerelateerd is, heb ik ingepland voor tijdens mijn vakantie. Voor dit doel spaar ik op dit moment ook nog niet heel erg hard. Meer gewoon af en toe eens wat extra geld. Want ik heb eerst nog andere prioriteiten 😉 Zoals het vullen van mijn bufferrekening naar 2500 euro. En dus ook diverse andere doelen. Maar daarover vertel ik jullie per maand.

Over het vullen van mijn spaarrekeningen kunnen jullie elke maand een apart artikel lezen.

Leestip: Spaarplan hoe gaat het nu December 2019

Hoeveel geld kwam er deze maand bij jou binnen? En wat deed je ermee? Alleen je rekeningen betalen of ook nog andere dingen?