My moneyzz Januari 2021

My moneyzz Januari 2021

24 januari 2021 8 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie My moneyzz Januari 2021. Of terwijl; mijn inkomsten en uitgaven van de maand januari.

My Moneyzz Januari 2021

My moneyzz Januari 2021

Vandaag deel ik mijn inkomsten en uitgaven met jullie, dus My moneyzz Januari 2021. Ook in 2021 blijf ik mijn inkomsten en uitgaven weer gewoon met jullie delen. Dus hier zijn ze! Ik had eigenlijk mijn spaarbedragen aangepast, maar nog voordat ik dit ten uitvoer bracht (wat financieel gezien gekund had), besloot ik het nogmaals aan te passen.

Leestip: Auto gekocht!

Ik deed deze maand weer van alles met mijn geld en ontving weer uit diverse bronnen mijn inkomsten. Dus ik spaarde, reserveerde en vulde mijn bufferrekening weer goed aan. Maar ook een andere spaarrekening. En uiteraard werden ook de rekeningen weer gewoon betaald 😉

Mijn inkomsten

Salaris: 878,02 euro
Zorgtoeslag: 107,- euro
Overig: 1295,97 euro

Totaal: 2280,99 euro. Dit was dus meteen een hele mooie maand. Echt een topstart van dit jaar! Dankzij onder anderen een bloguitbetaling, maar ook diverse andere uitbetalingen van kliksites en een corona bonus van mijn werk en een grote gift van mijn tante. Plus nog wat kerstgeld en een vol zegelboekje. Ik werd hier weer erg blij van!

Overige inkomsten

Verder bestaan mijn overige inkomsten uit: smaaktest geld, geld wat ik met mijn blog verdien, kliksite uitbetalingen en een maandelijkse toelage van mijn oma. Verder ook nog: crowdfunding en losse opdrachten.

Zoals je kunt lezen zijn dit dus inkomsten vanuit diverse bronnen en dit wil ik het liefst nog verder gaan uitbreiden. De bron waarmee ik jaarlijks op dit moment het meeste verdien zijn de spaarsites. Momenteel heb ik geïnvesteerd in 7 crowdfunding projecten, maar dit worden er in de toekomst nog wel meer.

Wat betreft de overige inkomsten mag ik daarvan geen bedragen noemen van Adsense, maar ik kan wel vertellen waar ik het meeste mee verdiende afgelopen maand. Ideetje van een van mijn lezers. Wat bovenaan staat in het rijtje, daar verdiende ik afgelopen maand het meeste geld mee.

 • Losse opdrachten
 • Eenmalige gift van mijn tante
 • Blog
 • Geld van oma (inclusief kleine extra gift)
 • Crowdfunding
 • Kliksite uitbetalingen/ Spaarsites

Leestip: Reken nooit op geld wat je (nog) niet hebt!

Dit betaal ik deze maand van mijn inkomsten

 • 11,42 Vodafone
 • 85,95- Zorg
 • 120,- Boodschappen
 • 64,12 KPN
 • 58,02 Auto verzekering
 • 20,- Wegenbelasting
 • 20,- Kapper
 • 10,- Extra
 • 14,- Blog
 • 1,70 ING
 • 100,- Beleggen
 • 100,- Vakantie naar buitenlandse vriendinnen
 • 250,- Investeren
 • 150,- Aankopen rekening
 • 265,- Verbouwing
 • 10,- Buffer
 • 955,75 Achternaamwijziging (doel 2021, reservering)
 • 45,- Diverse aankopen waaronder schoonmaakmiddel

Totaal: 2280,96 euro. Ik budgetteerde weer helemaal tot de nul, op 3 cent na die ik op mijn betaalrekening liet staan. Het geeft altijd een heerlijk gevoel als al het geld weer helemaal netjes verdeeld is. En ik heb nu alweer zin in februari!

Ik spaarde/ reserveerde deze maand 1830,75 euro in totaal. (dingen als ‘extra’ en ‘kapper’ tel ik hierbij niet mee). Spaarbedragen meld ik vanaf nu maandelijks in mijn artikel, zodat ik eind van het jaar gemakkelijk een optelsom kan maken van wat ik dit jaar gespaard heb.

Deze maand

Vulde ik vooral de spaarrekening aan waar ik het geld op het staan voor de achternaamwijziging. Dat was mijn hoofddoel. Voorlopig is het de laatste keer zo’n groot bedrag hiervoor. Dat gaf echt een heel lekker gevoel! Maar ook vulde ik diverse andere rekeningen en maakte ik reserveringen.

Ook reserveerde ik weer geld om te investeren en te beleggen. Maar over mijn spaarbedragen kunnen jullie nog een apart artikel lezen!

Leestip: My moneyzz December 2020!

Hoeveel geld kwam er deze maand bij jou binnen? En wat deed je ermee? Heb je veel gespaard of juist ook uitgegeven? En aan wat?