My moneyzz Januari 2022

My moneyzz Januari 2022

21 januari 2022 2 Door Marìs

Vandaag is het tijd voor mijn artikel; My moneyzz Januari 2022. Want de eerste maand van het nieuwe jaar is alweer bijna voorbij. Het salaris is binnen en dus tijd om het met jullie te delen.

My moneyzz Januari 2022

My moneyzz Januari 2022

Vandaag lezen jullie mijn artikel; My moneyzz Januari 2022. Deze maand ontving ik mijn salaris vroeger dan normaal, omdat de 23e in het weekend valt. Dat betekent dat ik mijn salaris dan voor het weekend ontvang. En dat is fijn! Uitgaven die van de spaarrekening betaald zijn, deel ik nooit in mijn artikelen. Dat is het enige wat je hier dus niet terug gaat vinden.

Leestip: 2000 euro buffer sparen!

Ik deed deze maand weer van alles met mijn geld en ontving weer uit diverse bronnen mijn inkomsten. Dus ik spaarde, reserveerde en vulde mijn spaarrekeningen aan. Uiteraard werden ook de rekeningen weer gewoon betaald 😉

Mijn inkomsten

Salaris: 541,88 euro
Zorgtoeslag: 111,- euro
Overig: 949,62 euro

Totaal: 1602,50 euro. Weer een prima maand! Dankzij onder anderen een bloguitbetaling, maar ook diverse andere uitbetalingen van kliksites.

Overige inkomsten

Verder bestaan mijn overige inkomsten uit: smaaktest geld, geld wat ik met mijn blog verdien, kliksite uitbetalingen en een maandelijkse toelage van mijn oma. Verder ook nog: crowdfunding en losse opdrachten.

Zoals je kunt lezen zijn dit dus inkomsten vanuit diverse bronnen en dit wil ik het liefst nog verder gaan uitbreiden. De bron waarmee ik jaarlijks op dit moment het meeste verdien is mijn blog. Momenteel heb ik geïnvesteerd in 10 crowdfunding projecten, maar dit worden er in de toekomst nog wel meer.

Wat betreft de overige inkomsten mag ik daarvan geen bedragen noemen van Adsense, maar ik kan wel vertellen waar ik het meeste mee verdiende afgelopen maand. Ideetje van een van mijn lezers. Wat bovenaan staat in het rijtje, daar verdiende ik afgelopen maand het meeste geld mee.

 • Losse opdrachten
 • Blog
 • Crowdfunding
 • Geld van oma
 • Kliksite uitbetalingen/ Spaarsites

Leestip: Reken nooit op geld wat je (nog) niet hebt!

Dit betaal ik deze maand van mijn inkomsten

 • 11,64 Vodafone
 • 86,25- Zorg
 • 120,- Boodschappen
 • 103,- Vattenfall
 • 12,50 Vitens
 • 57,50 KPN
 • 49,13 Auto verzekering
 • 21,- Wegenbelasting
 • 10,- Extra
 • 20,- Kapper
 • 27,- Blog
 • 2,35 ING
 • 10,- Buffer
 • 150,- Auto spaarrekening
 • 501,- Cursussen
 • 0,02 Extra aflossen
 • 100,- Investeren
 • 150,- Uitjes
 • 70,- Tandarts reservering
 • 100,- Vakantie
 • 1,11 Betaalrekening

Totaal: 1602,50 euro. Ik budgetteerde weer helemaal tot de nul. Het geeft altijd een heerlijk gevoel als al het geld weer helemaal netjes verdeeld is. En ik heb nu alweer zin in februari! Ik ben zo benieuwd hoeveel extra geld ik volgende maand weer binnen ga halen. Want dan komen er volgens mij veel uitbetalingen van kliksites aan.
Momenteel doe ik het anders met sparen, ik ben nu eerst een lijstje met losse doelen aan het afwerken. Dit rond ik af voordat mijn contract bij de post stopt. Hier kom ik elke maand weer een heel stuk verder mee. Zo ook deze maand. Het eind komt langzaam aan in zicht!

Ik spaarde/ reserveerde deze maand 1081,02 euro in totaal. (dingen als ‘extra’ en ‘kapper’ tel ik hierbij niet mee). Deze keer spaarde ik meer dan 1060,- euro, want er zat flink wat kerstgeld bij en een uitbetaald zegelboekje van de supermarkt. Spaarbedragen meld ik sinds dit jaar maandelijks in mijn artikel, zodat ik eind van het jaar gemakkelijk een optelsom kan maken van wat ik dit jaar gespaard heb.

Deze maand

Ik spaarde vooral voor mijn lijstje met kleine spaardoelen. Maar ook maakte ik reserveringen en zette geld weg voor wat andere doelen die niet tot het lijstje kleine spaardoelen behoort. Over mijn spaarbedragen kunnen jullie nog een apart artikel lezen!

Leestip: My moneyzz Januari 2020!

Hoeveel geld kwam er deze maand bij jou binnen? En wat deed je ermee? Heb je veel gespaard of juist ook uitgegeven? En aan wat?

My moneyzz Januari 2022