My moneyzz Juli 2020

My moneyzz Juli 2020

22 juli 2020 4 Door Marìs

My moneyzz Juli 2020. Het is weer tijd voor mijn maandelijkse overzicht! Jullie zien mijn inkomsten en uitgaven en dus ook hoeveel geld ik spaarde.

My Moneyzz Juli 2020

My moneyzz Juli 2020

My moneyzz Juli 2020. Ook deze maand deel ik natuurlijk weer met jullie hoeveel inkomsten en uitgaven ik had. Zo betaalde ik natuurlijk het tweede deel van de auto terug aan mijn moeder. Maar ook spaarde ik gewoon geld zoals elke maand. Dat zie ik namelijk als vaste ‘lasten’. Net als geld wegzetten voor investeren en beleggen. Voor mij zijn dat vaste lasten, dus wat ik daarnaast over hou verdeel ik over verdere potjes.

Leestip: Auto gekocht!

Ik deed deze maand weer vanalles met mijn geld en ontving weer uit diverse bronnen mijn inkomsten. Dus ik spaarde, reserveerde en betaalde mijn moeder een stukje terug. En uiteraard werden ook de rekeningen weer gewoon betaald 😉

Mijn inkomsten

Salaris: 786.01 euro
Zorgtoeslag: 104,- euro
Overig: 557,33 euro

Totaal: 1447,34 euro. Dit was dus weer een mooie gemiddelde maand. Dankzij onder anderen een extra bedrag van mijn oma voor de auto en diverse uitbetalingen van kliksites en een smaaktest. Daar word ik altijd zo blij van!

Verder bestaan mijn overige inkomsten uit: smaaktest geld, geld wat ik met mijn blog verdien, kliksite uitbetalingen en een maandelijkse toelage van mijn oma. Verder ook nog: crowdfunding en losse opdrachten.

Zoals je kunt lezen zijn dit dus inkomsten vanuit diverse bronnen en dit wil ik het liefst nog verder gaan uitbreiden. De bron waarmee ik jaarlijks op dit moment het meeste verdien zijn de spaarsites. Momenteel heb ik geïnvesteerd in 3 crowdfunding projecten, maar dit worden er in de toekomst nog wel meer.

Leestip: Reken nooit op geld wat je (nog) niet hebt!

Dit betaal ik deze maand van mijn inkomsten

 • 11,13 Vodafone
 • 83,25- Zorg
 • 120,- Boodschappen
 • 64,12 KPN
 • 58,02 Auto verzekering
 • 19,- Wegenbelasting (ik gok dat dit mijn maandbedrag wordt)
 • 20,- Kapper
 • 10,- Extra pot
 • 14,- Blog
 • 1,70 ING
 • 75,- Beleggen
 • 100,- Vakantie
 • 100,- Investeren
 • 40,- Auto spaarrekening
 • 680,- Terugbetaling auto aan m’n moeder deel 2/4
 • 1,12 Op betaalrekening laten staan
 • 50,- Terugzetten op spaarrekening (waarop o.a. tandartsgeld staat)

Totaal: 1447,34 euro. Ik budgetteerde weer helemaal tot de nul, dus het komt weer precies uit.

Deze maand

Ik zette alvast geld terug op een spaarrekening waar onder anderen tandartsgeld gereserveerd stond. Dit had ik tijdelijk leeggehaald om mijn auto te kunnen betalen. Maar binnenkort moet de tandarts betaald worden, dus dat geld gaat snel terug!

Ook reserveerde ik weer geld om te investeren en te beleggen. Daarnaast betaalde ik natuurlijk ook mijn moeder haar tweede bedrag terug. Ik betaal haar in 4 maanden het bedrag terug wat ik geleend had van haar om mijn auto te kunnen kopen. Maar over mijn spaarbedragen kunnen jullie nog een apart artikel lezen!

Leestip: My moneyzz Juni 2020!

Hoeveel geld kwam er deze maand bij jou binnen? En wat deed je ermee? Heb je veel gespaard of juist ook uitgegeven? En aan wat?

My moneyzz Juli 2020