My moneyzz Juni 2020

My moneyzz Juni 2020

26 juni 2020 5 Door Marìs

My moneyzz Juni 2020. Het is weer tijd voor mijn maandelijkse overzicht! Jullie zien mijn inkomsten en uitgaven en dus ook hoeveel geld ik spaarde.

My Moneyzz Juni 2020

My moneyzz Juni 2020

My moneyzz Juni 2020. Ook deze maand deel ik natuurlijk weer met jullie hoeveel inkomsten en uitgaven ik had. Zo betaalde ik natuurlijk het eerste deel van de auto terug aan mijn moeder. Maar ook spaarde ik gewoon geld zoals elke maand. Dat zie ik namelijk als vaste ‘lasten’. Net als geld wegzetten voor investeren en beleggen. Voor mij zijn dat vaste lasten, dus wat ik daarnaast over hou verdeel ik over verdere potjes.

Leestip: Auto gekocht!

Ik deed deze maand weer vanalles met mijn geld en ontving weer uit diverse bronnen mijn inkomsten. Dus ik spaarde, reserveerde en betaalde mijn moeder een stukje terug. En uiteraard werden ook de rekeningen weer gewoon betaald 😉

Mijn inkomsten

Salaris: 819,13 euro
Zorgtoeslag: 104,- euro
Overig: 608,96 euro

Totaal: 1532,09 euro. Dit was dus weer een mooie gemiddelde maand. Dankzij onder anderen weer een bloguitbetaling en diverse uitbetalingen van kliksites. Daar word ik altijd zo blij van!

Verder bestaan mijn overige inkomsten uit: smaaktest geld, geld wat ik met mijn blog verdien, kliksite uitbetalingen en een maandelijkse toelage van mijn oma. Verder ook nog: crowdfunding en losse opdrachten.

Zoals je kunt lezen zijn dit dus inkomsten vanuit diverse bronnen en dit wil ik het liefst nog verder gaan uitbreiden. De bron waarmee ik jaarlijks op dit moment het meeste verdien zijn de spaarsites. Momenteel heb ik geïnvesteerd in 3 crowdfunding projecten, maar dit worden er in de toekomst nog wel meer.

Leestip: Reken nooit op geld wat je (nog) niet hebt!

Dit betaal ik deze maand van mijn inkomsten

 • 11,13 Vodafone
 • 83,25- Zorg
 • 100,- Boodschappen
 • 1,70 ING
 • 14,- Blog
 • 64,12 KPN
 • 100,- Vakantie
 • 100,- Investeren
 • 13,- Wegenbelasting (restant voor het kwartaal wat ik nog weg moest zetten om te betalen)
 • 58,02 auto verzekering juni
 • 710,- Terugbetaling auto aan m’n moeder deel 1/4
 • 20,- Kapper
 • 10,- Extra pot
 • 80,- Beleggen
 • 35,- Cadeau moeder
 • 4,87 Op betaalrekening laten staan
 • 40,- Auto spaarrekening
 • 22,- Ikea (had ik voorgeschoten aan mezelf, dus dat heb ik teruggezet)
 • 15,- Drogist
 • 50,- Terugzetten op spaarrekening auto. (waarop o.a. tandartsgeld staat).

Totaal: 1532,09 euro. Ik budgetteerde weer helemaal tot de nul, dus het komt weer precies uit.

Deze maand

Ik zette deze maand dus geld terug bij mezelf wat ik eerder geleend had voor Ikea, ik moest namelijk al eerder dan ik mijn salaris kreeg kipballetjes bij kopen. Maar geen probleem want ik wist dat ik dat deze maand gewoon makkelijk terug kon zetten. Verder zette ik alvast geld terug op een spaarrekening waar onder anderen tandartsgeld gereserveerd stond. Dit had ik tijdelijk leeggehaald om mijn auto te kunnen betalen.

Ook reserveerde ik weer geld om te investeren en te beleggen. Daarnaast betaalde ik natuurlijk ook mijn moeder haar eerste bedrag terug. Ik betaal haar in 4 maanden het bedrag terug wat ik geleend had van haar om mijn auto te kunnen kopen. Deze maand het eerste deel en ik begon goed, maar over mijn spaarbedragen kunnen jullie nog een apart artikel lezen!

Leestip: My moneyzz April 2020!

Hoeveel geld kwam er deze maand bij jou binnen? En wat deed je ermee? Heb je veel gespaard of juist ook uitgegeven? En aan wat?