My moneyzz Juni 2021

My moneyzz Juni 2021

21 juni 2021 5 Door Marìs

Het is weer tijd voor My moneyzz Juni 2021. Ik deel mijn inkomsten en uitgaven weer met jullie. Deze maand ontving ik ook mijn resultaat afhankelijke uitkering van het werk als extraatje!

My Moneyzz Juni 2021

My moneyzz Juni 2021

Ook deze maand deel ik hem weer met jullie; My moneyzz Juni 2021. In dit artikel deel ik mijn inkomsten en uitgaven. Kijk weer gezellig met mij mee, dan zie je wat ik in juni met mijn geld deed.

Leestip: 2000 euro buffer sparen!

Ik deed deze maand weer van alles met mijn geld en ontving weer uit diverse bronnen mijn inkomsten. Dus ik spaarde, reserveerde en vulde mijn spaarrekeningen aan. Uiteraard werden ook de rekeningen weer gewoon betaald 😉

Mijn inkomsten

Salaris: 934,24 euro (inclusief resultaat afhankelijke uitkering deze maand)
Zorgtoeslag: 107,- euro
Overig: 796,51 euro

Totaal: 1837,75 euro. Weer een prima maand! Dankzij onder anderen een bloguitbetaling, maar ook diverse andere uitbetalingen van kliksites en weer een smaaktest. Ook ontving ik een resultaat afhankelijke uitkering van mijn werk bij de post. Ik werd hier weer erg blij van!

Overige inkomsten

Verder bestaan mijn overige inkomsten uit: smaaktest geld, geld wat ik met mijn blog verdien, kliksite uitbetalingen en een maandelijkse toelage van mijn oma. Verder ook nog: crowdfunding en losse opdrachten.

Zoals je kunt lezen zijn dit dus inkomsten vanuit diverse bronnen en dit wil ik het liefst nog verder gaan uitbreiden. De bron waarmee ik jaarlijks op dit moment het meeste verdien zijn de spaarsites. Momenteel heb ik geïnvesteerd in 8 crowdfunding projecten, maar dit worden er in de toekomst nog wel meer.

Wat betreft de overige inkomsten mag ik daarvan geen bedragen noemen van Adsense, maar ik kan wel vertellen waar ik het meeste mee verdiende afgelopen maand. Ideetje van een van mijn lezers. Wat bovenaan staat in het rijtje, daar verdiende ik afgelopen maand het meeste geld mee.

 • Losse opdrachten
 • Blog
 • Crowdfunding
 • Kliksite uitbetalingen/ Spaarsites
 • Geld van oma
 • Smaaktest

Leestip: Reken nooit op geld wat je (nog) niet hebt!

Dit betaal ik deze maand van mijn inkomsten

 • 11,50 Vodafone
 • 85,95- Zorg
 • 120,- Boodschappen
 • 64,12 KPN
 • 53,82 Auto verzekering
 • 21,- Wegenbelasting
 • 40,- Extra
 • 20,- Kapper
 • 42,- Blog
 • 1,95 ING
 • 10,- Buffer
 • 150,- Auto spaarrekening
 • 1075,- Verbouwing
 • 3,18 Extra aflossen
 • 5,- Beleggen
 • 134,23 Diverse aankopen Bol.com

Totaal: 1837,75 euro. Ik budgetteerde weer helemaal tot de nul. Het geeft altijd een heerlijk gevoel als al het geld weer helemaal netjes verdeeld is. En ik heb nu alweer zin in juli! Ik ben zo benieuwd hoeveel extra geld ik dan weer binnen ga halen. En ook zal juli de maand worden waarin mijn achternaamwijziging officieel wordt.

Ik spaarde/ reserveerde deze maand 1243,18 euro in totaal. (dingen als ‘extra’ en ‘kapper’ tel ik hierbij niet mee). Deze keer spaarde ik veel meer dan 1060,- euro, omdat ik weer extra geld ontving. Spaarbedragen meld ik sinds dit jaar maandelijks in mijn artikel, zodat ik eind van het jaar gemakkelijk een optelsom kan maken van wat ik dit jaar gespaard heb.

Deze maand

Vulde ik vooral een spaarrekeningen aan met een groot bedrag. Dat gaf echt een heel lekker gevoel! Maar ook maakte ik reserveringen.

Verder reserveerde ik ook weer geld om te beleggen, een heel klein bedrag. Want ik krijg namelijk binnenkort 15 euro dividend bijgeschreven en dat wil ik niet stil laten staan in de vrije ruimte. Dus stortte ik wat extra euro’s zodat ik weer 1 aankoop kan doen. Over mijn spaarbedragen kunnen jullie nog een apart artikel lezen!

Leestip: My moneyzz Januari 2020!

Hoeveel geld kwam er deze maand bij jou binnen? En wat deed je ermee? Heb je veel gespaard of juist ook uitgegeven? En aan wat?

My moneyzz Juni 2021