My moneyzz Juni 2022

My moneyzz Juni 2022

29 juni 2022 2 Door Marìs

My moneyzz Juni 2022 is het artikel dat jullie vandaag lezen. Hierin deel ik met jullie mijn inkomsten en uitgaven van de maand juni.

My moneyzz Juni 2022

My moneyzz Juni 2022

Vandaag lezen jullie mijn artikel; My moneyzz Juni 2022. Deze maand ontving ik de allerlaatste post-betaling, namelijk mijn resultaat afhankelijke uitkering. Uitgaven die van de spaarrekening betaald zijn, deel ik nooit in mijn artikelen. Dat is het enige wat je hier dus niet terug gaat vinden.

Leestip: 2000 euro buffer sparen!

Ik deed deze maand weer van alles met mijn geld, en ontving weer uit diverse bronnen mijn inkomsten. Dus ik spaarde, reserveerde en vulde mijn spaarrekeningen aan. Uiteraard werden ook de rekeningen weer gewoon betaald 😉

Mijn inkomsten

Salaris: 140,74 euro
Zorgtoeslag: 111,- euro
Overig: 1151,90 euro

Totaal: 1403,64 euro. Weer een prima maand! Dankzij onder anderen een bloguitbetaling, maar ook diverse andere uitbetalingen van kliksites, een resultaat afhankelijke uitkering van de post en losse opdrachten.

Overige inkomsten

Verder bestaan mijn overige inkomsten uit: smaaktest geld, geld wat ik met mijn blog verdien, kliksite uitbetalingen en een maandelijkse toelage van mijn oma. Verder ook nog: crowdfunding en losse opdrachten.

Zoals je kunt lezen zijn dit dus inkomsten vanuit diverse bronnen en dit wil ik het liefst nog verder gaan uitbreiden. De bron waarmee ik jaarlijks op dit moment het meeste verdien is mijn blog. Momenteel heb ik geïnvesteerd in 10 crowdfunding projecten, maar dit worden er in de toekomst nog wel meer.

Wat betreft de overige inkomsten mag ik daarvan geen bedragen noemen van Adsense, maar ik kan wel vertellen waar ik het meeste mee verdiende afgelopen maand. Ideetje van een van mijn lezers. Wat bovenaan staat in het rijtje, daar verdiende ik afgelopen maand het meeste geld mee.

 • Losse opdrachten
 • Blog
 • Crowdfunding
 • Kliksite uitbetalingen/ Spaarsites
 • Geld van oma

Leestip: Reken nooit op geld wat je (nog) niet hebt!

Dit betaal ik deze maand van mijn inkomsten

 • 11,64 Vodafone
 • 86,25- Zorg
 • 160,- Boodschappen
 • 57,50 KPN
 • 47,01 Auto verzekering
 • 103,- Vattenfall
 • 11,- Vitens
 • 20,- Wegenbelasting
 • 10,- Extra
 • 20,- Kapper
 • 50,- Blog
 • 2,35 ING
 • 30,- Buffer
 • 180,- Auto spaarrekening
 • 120,- Vakantie
 • 200,- Aankopen
 • 70,– Uitjes
 • 140,- Investeren
 • 51,- Crypto
 • 30,- Belasting reservering
 • 3,89 Betaalrekening
 • 45,- Floriade aankopen

Totaal: 1403,64 euro. Ik budgetteerde weer helemaal tot de nul. Het geeft altijd een heerlijk gevoel als al het geld weer helemaal netjes verdeeld is. En ik heb nu alweer zin in juli! Mijn eerste maand zónder inkomsten van de post.

Wat sparen betreft ben ik weer bezig met wat grotere doelen behalen. Tevens is de crypto markt ingekakt en daarom ben ik begonnen met investeren in crypto. Het leek mij een mooi instap-moment. Vanaf volgende maand ben ik helemaal los van postinkomsten. Daar heb ik nu ook alweer onwijs veel zin in!

Ik spaarde/ reserveerde deze maand 770,- euro in totaal. (dingen als de ‘kapper’ tel ik hierbij niet mee). Deze keer spaarde ik veel minder dan 1060,- euro. Waarschijnlijk ga ik dat maandbedrag voorlopig ook niet meer halen. Het totale spaarbedrag per maand meld ik sinds 2021 maandelijks in mijn artikel, zodat ik eind van het jaar gemakkelijk een optelsom kan maken van wat ik dit jaar gespaard heb.

Deze maand

Ik spaarde vooral weer voor wat grotere spaardoelen. Maar ook maakte ik reserveringen en zette geld weg voor wat andere doelen die niet tot het lijstje spaardoelen behoort. Over mijn spaarbedragen kunnen jullie nog een apart artikel lezen!

Leestip: My moneyzz Februari 2020!

Hoeveel geld kwam er deze maand bij jou binnen? En wat deed je ermee? Heb je veel gespaard of juist ook uitgegeven? En aan wat?

My moneyzz Juni 2022