My moneyzz juni 2023

My moneyzz juni 2023

23 juni 2023 0 Door Marìs

In My moneyzz juni 2023 zien jullie mijn inkomsten en uitgaven van de maand juni. Het is weer tijd om wat dingen op een rijtje te zetten. Het was weer een gekke maand, want het leek voor mij wederom of ik bijna niks spaarde, omdat ik ook veel uitgaf. Maar eigenlijk viel dat enorm mee!

My moneyzz juni 2023

My moneyzz juni 2023

Vandaag lezen jullie mijn artikel; My moneyzz juni 2023. Ik deel mijn inkomsten en uitgaven weer met jullie. Uitgaven die van de spaarrekening betaald zijn, deel ik nooit in mijn artikelen. Dat is het enige wat je hier dus niet terug gaat vinden. Hier vallen bijvoorbeeld de uitjes, etentjes en hotelovernachtingen dus ook onder.

Leestip: 2000 euro buffer sparen!

Ik deed deze maand weer van alles met mijn geld, en ontving weer uit diverse bronnen mijn inkomsten. Dus ik spaarde, reserveerde en vulde mijn spaarrekeningen aan. Uiteraard werden ook de rekeningen weer gewoon betaald 😉

Mijn inkomsten

Zorgtoeslag: 155,- euro
Belastingteruggave: 220,-
Overig: 1054,24 euro

Totaal: 1429,24 euro. Weer een prima maand! Dit geld kwam binnen op diverse manieren. Waaronder dus de belasting teruggave.

Overige inkomsten

Mijn overige inkomsten bestaan uit: smaaktest geld, geld wat ik met mijn blog verdien, kliksite uitbetalingen, affiliate marketing inkomsten, dividend en af en toe geld van mijn oma. Verder ook nog: crowdfunding en losse opdrachten.

Zoals je kunt lezen zijn dit dus inkomsten vanuit diverse bronnen en dit wil ik het liefst nog verder gaan uitbreiden. De bron waarmee ik jaarlijks op dit moment het meeste verdien is mijn blog. Momenteel heb ik geïnvesteerd in 12 crowdfunding projecten, maar dit worden er in de toekomst nog wel meer.

Wat betreft de overige inkomsten mag ik daarvan geen bedragen noemen van Adsense, maar ik kan wel vertellen waar ik het meeste mee verdiende afgelopen maand. Ideetje van een van mijn lezers. Wat bovenaan staat in het rijtje, daar verdiende ik afgelopen maand het meeste geld mee.

 • Losse opdrachten
 • Kliksite uitbetalingen/ Spaarsites
 • Crowdfunding
 • Geld van oma
 • Affiliate Marketing
 • Blog

Leestip: Reken nooit op geld wat je (nog) niet hebt!

Dit betaal ik deze maand van mijn inkomsten

 • 11,96 Vodafone
 • 102,95 Zorg
 • 140,- Boodschappen
 • 41,47 ORV
 • 59,- KPN
 • 33,86 Auto verzekering
 • 0,- Vattenfall (maandbedrag staat op 0, en ik ontvang nog terug ook ivm zonnepanelen)
 • 11,- Vitens
 • 21,- Wegenbelasting
 • 10,- Extra
 • 23,- Kapper
 • 32,50 Zanggroep
 • 107,39 Blog
 • 3,15 ING
 • 150,- Vakantie
 • 20,– Uitjes
 • 200,- Hometrainer reservering
 • 310,- Nieuw matras reservering
 • 23,29,- Huis overkopen
 • 0,- Betaalrekening
 • 150,- Geleend voor beleggen, teruggezet op vakantie spaarrekening

Totaal: 1450,57 euro. Ik budgetteerde weer helemaal tot de nul. Het geeft altijd een heerlijk gevoel als al het geld weer helemaal netjes verdeeld is. En ik heb nu alweer zin in de rest van het jaar! Voor de oplettende lezers; ik kwam geen 21,33 euro te kort. Die 20 euro aan extra kosten voor mijn blogs haalde ik van een spaarrekening en de 1,33 euro voor de extra kosten van mijn blogs stond nog op mijn betaalrekening. Zo kwam ik dus precies op 0 euro uit met budgetteren.

Wat sparen betreft ben ik voorlopig bezig met geleend geld bij mezelf terugzetten. Want ik had natuurlijk flink wat geld nodig voor mijn nieuwe 2e hands auto. Dus dat doel staat vanaf nu centraal. Maar deze maand maakte ik even een uitzondering, want er moest geld gereserveerd worden voor de aankoop van mijn hometrainer en voor mijn nieuwe matras.

Ik spaarde/ reserveerde deze maand 853,29 euro in totaal. Dingen als de ‘kapper’ tel ik hierbij niet mee. Het totale spaarbedrag per maand meld ik sinds 2021 maandelijks in mijn artikel, zodat ik eind van het jaar gemakkelijk een optelsom kan maken van wat ik dit jaar gespaard heb. Hier komt een apart artikel online van.

Deze maand

Ik spaarde vooral weer voor wat grotere spaardoelen. Zoals geleend geld terugzetten bij mezelf, geld voor uitjes reserveren en nog meer. Maar ook maakte ik wat reserveringen. Over mijn spaarbedragen kunnen jullie nog een apart artikel lezen!

Leestip: My moneyzz mei 2023!

Hoeveel geld kwam er deze maand bij jou binnen? En wat deed je ermee? Heb je veel gespaard of juist ook uitgegeven? En aan wat?

My moneyzz juni 2023