My Moneyzz Maart 2020

My Moneyzz Maart 2020

25 maart 2020 3 Door Marìs

My Moneyzz Maart 2020. De maand maart is alweer bijna voorbij, het was een hele rare maand, maar 23 maart kreeg ik mijn salaris en dus deel ik weer met jullie wat ik met mijn geld deed.

My Moneyzz maart 2020

My Moneyzz Maart 2020

My Moneyzz Maart 2020. Ook in deze gekke maand deel ik weer met jullie hoeveel salaris en overige inkomsten ik binnen kreeg. En wat ik precies met al dat geld deed. Zoals altijd reserveerde en spaarde ik ook weer wat bedragen, dus ook dat deel ik weer gewoon met jullie!

Leestip: Spaardoelen van 2020!

Deze maand kwam er onverwachts minder geld binnen dan de bedoeling was, omdat de crowdfunding de terugbetalingen on hold zette. Daardoor ontving ik deze maand 10,26 euro minder dan de bedoeling was. Niet om wakker van te liggen, wel jammer. Ook had ik niet heel veel overuren kunnen draaien vorige maand, dus mijn salaris was een stuk lager.

Salaris: 788,14 euro
Zorgtoeslag: 104 euro
Overig: 519,93 euro

Totaal: 1412,07 euro. In totaal valt het me dus wel weer mee. Dit kwam mede dankzij een blog uitbetaling die al op mij stond te wachten. Ik ronde met dit geld weer wat kleine spaardoelen af, waardoor ik daar nu zo goed als klaar mee ben. En daarnaast spaarde ik natuurlijk weer voor grotere doelen.

Mijn overige inkomsten bestaan uit; smaaktest geld, geld wat ik met mijn blog verdien, kliksite uitbetalingen en een maandelijkse toelage van mijn oma. Verder ook nog: crowdfunding en losse opdrachten.

Zoals je kunt lezen zijn dit dus inkomsten vanuit diverse bronnen en dit wil ik het liefst nog verder gaan uitbreiden. De bron waarmee ik jaarlijks op dit moment het meeste verdien zijn de spaarsites. Momenteel heb ik geïnvesteerd in 3 crowdfunding projecten, maar dit worden er in de toekomst nog wel meer.

Leestip: Reken nooit op geld wat je (nog) niet hebt!

Dit betaal ik deze maand van mijn inkomsten

 • 11,13 Vodafone
 • 83,25- Zorg
 • 100,- Boodschappen
 • 1,70 ING
 • 62,50 KPN
 • 20,- Kapper (uitgegeven voor extra boodschappen)
 • 20,- Ov
 • 170,- Lening verbouwing mijn deel
 • 100,- Vakantie
 • 63,49 Extra hypotheek aflossing
 • 440,- Investeren
 • 165,- Buffer
 • 20,- Extra spaarpot
 • 40,- Extra boodschappen spaarpot
 • 55,- verjaardagen
 • 60,- bieb-abonnement

Totaal: 1412,07 euro. Ik budgetteerde weer helemaal tot de nul, dus het komt weer precies uit.

Deze maand

Ik zette deze maand dus wat kleine bedragen weg/ reserveringen en ik betaalde mijn bieb-abonnement terug aan mijn moeder die het voorschoot. Eigenlijk kostte hij 65 euro, maar die 5 euro kon ik niet pinnen en zij had het contant betaald, dus ze zei; laat dat maar zitten.

Daarnaast zette ik ook weer vakantiegeld weg én voor het laatst een groot bedrag om te investeren. En ook hoogde ik mijn bufferrekening weer een stukje verder op. Volgende maand zijn er nog wat laatste kleine doelen aan de beurt en dan is het helemaal klaar met de kleine doelen!

Over de reserveringen en het vullen van mijn spaarrekeningen kunnen jullie elke maand een apart artikel lezen.

Leestip: My Moneyzz Februari 2020!

Hoeveel geld kwam er deze maand bij jou binnen? En wat deed je ermee? Alleen je rekeningen betalen of ook nog andere dingen?