My moneyzz Mei 2021

My moneyzz Mei 2021

23 mei 2021 0 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie My moneyzz Mei 2021. Want inmiddels heb ik mijn salaris van mei alweer ontvangen!

My Moneyzz Mei 2021

My moneyzz Mei 2021

Het is weer de tijd van de maand voor My moneyzz Mei 2021. Omdat het de maand mei is, is het deze keer iets uitgebreider! Want ik ontving namelijk zowel mijn vakantiegeld als mijn belasting teruggave. Kijk weer gezellig met mij mee, dan zie je wat ik in mei met mijn geld deed

Leestip: 2000 euro buffer sparen!

Ik deed deze maand weer van alles met mijn geld en ontving weer uit diverse bronnen mijn inkomsten. Dus ik spaarde, reserveerde en vulde mijn spaarrekeningen aan. Uiteraard werden ook de rekeningen weer gewoon betaald 😉

Mijn inkomsten

Salaris: 711,01 euro
Vakantiegeld: 492,21 euro
Belasting teruggave 34,- euro
Zorgtoeslag: 107,- euro
Overig: 722,71 euro

Totaal: 2066,93 euro. Weer een prima maand! Dankzij onder anderen een bloguitbetaling, maar ook diverse andere uitbetalingen van kliksites en eindelijk weer een smaaktest. Ik werd hier weer erg blij van! Natuurlijk ontving ik deze maand ook mijn vakantiegeld, en ook de belasting teruggave werd gestort.

Overige inkomsten

Verder bestaan mijn overige inkomsten uit: smaaktest geld, geld wat ik met mijn blog verdien, kliksite uitbetalingen en een maandelijkse toelage van mijn oma. Verder ook nog: crowdfunding en losse opdrachten.

Zoals je kunt lezen zijn dit dus inkomsten vanuit diverse bronnen en dit wil ik het liefst nog verder gaan uitbreiden. De bron waarmee ik jaarlijks op dit moment het meeste verdien zijn de spaarsites. Momenteel heb ik geïnvesteerd in 8 crowdfunding projecten, maar dit worden er in de toekomst nog wel meer.

Wat betreft de overige inkomsten mag ik daarvan geen bedragen noemen van Adsense, maar ik kan wel vertellen waar ik het meeste mee verdiende afgelopen maand. Ideetje van een van mijn lezers. Wat bovenaan staat in het rijtje, daar verdiende ik afgelopen maand het meeste geld mee.

 • Losse opdrachten
 • Blog
 • Crowdfunding
 • Geld van oma
 • Kliksite uitbetalingen/ Spaarsites
 • Smaaktest

Leestip: Reken nooit op geld wat je (nog) niet hebt!

Dit betaal ik deze maand van mijn inkomsten

 • 11,50 Vodafone
 • 85,95- Zorg
 • 120,- Boodschappen
 • 64,12 KPN
 • 58,02 Auto verzekering
 • 21,- Wegenbelasting
 • 10,- Extra
 • 20,- Kapper
 • 14,- Blog
 • 1,95 ING
 • 10,- Buffer
 • 100,- Auto spaarrekening
 • 1070,- Verbouwing
 • 0,39 Extra aflossen
 • 6,- Beleggen
 • 10,- Cadeau oma
 • 74,- Aankopen spaarrekening
 • 255,- Geleend van mezelf voor keuken, terugzetten
 • 31,- Aankopen Body Shop
 • 104,- Diverse aankopen huis Bol.com

Totaal: 2066,93 euro. Ik budgetteerde weer helemaal tot de nul. Het geeft altijd een heerlijk gevoel als al het geld weer helemaal netjes verdeeld is. En ik heb nu alweer zin in juni! Want elke maand is het weer een feestje om het geld te verdelen. En ook ontvang ik in juni een extra winst uitkering van mijn werk, ik verwacht een paar tientjes te ontvangen.

Ik spaarde/ reserveerde deze maand 1509,39,- euro in totaal. (dingen als ‘extra’ en ‘kapper’ tel ik hierbij niet mee). Deze keer spaarde ik veel meer dan 1060,- euro, omdat ik veel extra geld ontving. Spaarbedragen meld ik sinds dit jaar maandelijks in mijn artikel, zodat ik eind van het jaar gemakkelijk een optelsom kan maken van wat ik dit jaar gespaard heb.

Deze maand

Vulde ik vooral een spaarrekeningen aan met een groot bedrag. Dat gaf echt een heel lekker gevoel! Maar ook maakte ik reserveringen.

Verder reserveerde ik ook weer geld om te beleggen, een heel klein bedrag. Ik had geld staan in mijn vrije ruimte wat ik wilde gebruiken voor een aankoop en daarvoor had ik nog een paar euro extra nodig. Over mijn spaarbedragen kunnen jullie nog een apart artikel lezen!

Leestip: My moneyzz Januari 2020!

Hoeveel geld kwam er deze maand bij jou binnen? En wat deed je ermee? Heb je veel gespaard of juist ook uitgegeven? En aan wat?

My moneyzz Mei 2021