My moneyzz Mei 2022

My moneyzz Mei 2022

1 juni 2022 0 Door Marìs

My moneyzz Mei 2022 is het artikel dat jullie vandaag lezen. Hierin deel ik met jullie mijn inkomsten en uitgaven van de maand mei.

My moneyzz Mei 2022

My moneyzz Mei 2022

Vandaag lezen jullie mijn artikel; My moneyzz Mei 2022. Deze maand ontving ik onder anderen mijn vakantiegeld van de post. Ook ontving ik (toch) een transitie vergoeding die zo ongeveer gelijk was aan een maandsalaris. Uitgaven die van de spaarrekening betaald zijn, deel ik nooit in mijn artikelen. Dat is het enige wat je hier dus niet terug gaat vinden.

Leestip: 2000 euro buffer sparen!

Ik deed deze maand weer van alles met mijn geld, en ontving weer uit diverse bronnen mijn inkomsten. Dus ik spaarde, reserveerde en vulde mijn spaarrekeningen aan. Uiteraard werden ook de rekeningen weer gewoon betaald 😉

Mijn inkomsten

Salaris: 1178,32 euro
Zorgtoeslag: 111,- euro
Overig: 1292,- euro

Totaal: 2581,32 euro. Weer een prima maand! Dankzij onder anderen een bloguitbetaling, maar ook diverse andere uitbetalingen van kliksites, een transitie vergoeding, mijn vakantiegeld, uitbetaalde verlofuren van de post en losse opdrachten.

Overige inkomsten

Verder bestaan mijn overige inkomsten uit: smaaktest geld, geld wat ik met mijn blog verdien, kliksite uitbetalingen en een maandelijkse toelage van mijn oma. Verder ook nog: crowdfunding en losse opdrachten.

Zoals je kunt lezen zijn dit dus inkomsten vanuit diverse bronnen en dit wil ik het liefst nog verder gaan uitbreiden. De bron waarmee ik jaarlijks op dit moment het meeste verdien is mijn blog. Momenteel heb ik geïnvesteerd in 10 crowdfunding projecten, maar dit worden er in de toekomst nog wel meer.

Wat betreft de overige inkomsten mag ik daarvan geen bedragen noemen van Adsense, maar ik kan wel vertellen waar ik het meeste mee verdiende afgelopen maand. Ideetje van een van mijn lezers. Wat bovenaan staat in het rijtje, daar verdiende ik afgelopen maand het meeste geld mee.

 • Losse opdrachten
 • Blog
 • Crowdfunding
 • Geld van oma
 • Kliksite uitbetalingen/ Spaarsites

Leestip: Reken nooit op geld wat je (nog) niet hebt!

Dit betaal ik deze maand van mijn inkomsten

 • 11,64 Vodafone
 • 86,25- Zorg
 • 160,- Boodschappen
 • 103,- Vattenfall
 • 11,- Vitens
 • 57,50 KPN
 • 49,13 Auto verzekering
 • 21,- Wegenbelasting
 • 195,- Extra
 • 20,- Kapper
 • 30,- Blog
 • 2,35 ING
 • 140,- Buffer
 • 180,- Auto spaarrekening
 • 120,- Vakantie
 • 170,- Aankopen
 • 70,– Uitjes
 • 150,- Investeren
 • 245,- Kleding
 • 130,- Schoenen
 • 155,- Belasting terugbetalen
 • 140,- Cursussen
 • 280,- Aquafit
 • 9,45 Betaalrekening
 • 45,- Floriade aankopen

Totaal: 2581,32 euro. Ik budgetteerde weer helemaal tot de nul. Het geeft altijd een heerlijk gevoel als al het geld weer helemaal netjes verdeeld is. En ik heb nu alweer zin in juni! Ik ben zo benieuwd hoeveel mijn resultaat afhankelijke uitkering van de post zal zijn. Dat is tevens ook de laatste keer dat ik geld van de post zal ontvangen.

Momenteel doe ik het anders met sparen, ik heb de afgelopen tijd eerst wat kleine spaardoelen afgerond van mijn lijstje. Zo ook deze maand. Uit mijn hoofd gezegd is dat kleine lijstje met doelen nu wel afgerond en ga ik weer verder met de grotere spaardoelen. Daar heb ik nu ook alweer onwijs veel zin in!

Ik spaarde/ reserveerde deze maand 1625,- euro in totaal. (dingen als de ‘kapper’ tel ik hierbij niet mee). Deze keer spaarde ik veel meer dan 1060,- euro. Het totale spaarbedrag per maand meld ik sinds 2021 maandelijks in mijn artikel, zodat ik eind van het jaar gemakkelijk een optelsom kan maken van wat ik dit jaar gespaard heb.

Deze maand

Ik spaarde vooral voor mijn lijstje met kleine spaardoelen. Die is nu afgerond. Maar ook maakte ik reserveringen en zette geld weg voor wat andere doelen die niet tot het lijstje kleine spaardoelen behoort. Over mijn spaarbedragen kunnen jullie nog een apart artikel lezen!

Leestip: My moneyzz Februari 2020!

Hoeveel geld kwam er deze maand bij jou binnen? En wat deed je ermee? Heb je veel gespaard of juist ook uitgegeven? En aan wat?

My moneyzz Mei 2022