My Moneyzz november 2019

29 november 2019 1 Door Marìs

My Moneyzz november 2019. Deze week zien jullie weer mijn inkomsten én mijn uitgaven van deze maand. Hoe veel geld er binnen kwam en waar ik dat aan uit gaf lezen jullie in dit artikel.

My Moneyzz november 2019

My Moneyzz november 2019. Ook deze maand deel ik weer met jullie hoeveel geld er hier binnen kwam en hoeveel geld ik uit gaf. En natuurlijk vooral ook waar dat geld precies aan op ging. Ik vertel jullie natuurlijk ook hoeveel geld ik deze maand weer ‘spaarde’. Of in dit geval; reserveerde.

Leestip: Mensen die ‘rijk zijn’ in hun naam hebben!

Inmiddels zeg ik het bijna elke maand, maar ook deze maand kwam er weer een mooi bedrag binnen. Ik ben er meer dan tevreden mee. Al voelt het wel erg jammer dat ik eigenlijk alles ook weer heb moeten inleveren. Ook in november ben ik alweer lekker bezig met uren plussen, ik hoop dat ik weer in de buurt kom van de 20 plusuren deze maand!

Salaris: 841,88 euro
Zorgtoeslag: 100,- euro
Overig: 458,34 euro

Totaal: 1400,22 euro. Mijn hoogste maandbedrag sinds tijden! Ik hoop dat ik hier volgende maand ook weer een beetje in de buurt kan gaan komen. Deze maand moest ik alles inleveren helaas, maar volgende maand kan ik echt weer een mooi begin gaan maken met opbouwen!

Leestip: Doel extra inkomsten 2020!

Mijn overige inkomsten bestaan uit; een maandelijkse toelage van mijn oma. Verder zijn deze inkomsten: verkoop opbrengsten, uitbetalingen van spaarsites, losse opdrachten, crowdfunding, blog inkomsten en smaaktesten.

Zoals jullie weten ontvang ik maandelijks extra inkomsten via diverse wegen. Deze wegen wil ik graag verder gaan uitbreiden. Als ik 1 bron van inkomsten moet kiezen waarmee ik jaarlijks het meeste geld verdien, dan zijn dat de spaarsites. Daarnaast heb ik geïnvesteerd in 1 crowdfunding project.

Tot slot ben ik ook recent begonnen met beleggen. Dus ook dit gaat voor mij een bron van inkomsten worden. Maar dit heeft nog wel flink wat jaartjes nodig om te kunnen groeien tot een grote bron van inkomsten. Dat geeft niet, want het begin is er nu! Vanaf februari 2020 ga ik ook maandelijks aankopen doen.

Leestip: Zo ontvang ik elke maand mijn extra inkomsten!

Dit betaal ik deze maand van mijn inkomsten

 • 11,13 Vodafone
 • 83,- Zorg
 • 40,- Boodschappen
 • 1,55 ING
 • 8,- Blog
 • 20,- Kapper
 • 10,- Extra spaarpot
 • 62,50,- KPN
 • 30,- Ov
 • 170,- Lening verbouwing mijn deel
 • 800,- Terugbetalen klusser
 • 107,99 Minstand omlaag
 • 49,99 Schoenen tussenseizoen
 • 6,06 Rente roodstand over oktober

Totaal: 1400,22 euro. Ik budgetteerde weer helemaal tot de nul, dus het klopt weer precies.

Qua boodschappengeld is dat deze maand zo laag omdat ik veel geld over had uit de ‘extra’ spaarpot. Dat legde ik bij mijn boodschappengeld waardoor ik minder hoefde te pinnen.

Leestip: Dit deed ik vorige maand met mijn geld!

Deze maand zette ik dus vooral geld weg op mijn betaalrekening voor het terugbetalen van de klusser. Hierdoor kon hij het bedrag in zijn geheel terug krijgen zoals afgesproken. Daarnaast liet ik ook nog een bedrag op mijn spaarrekening staan zodat mijn minstand weer een klein stukje verder zakte.

Volgende maand zal vooral in het teken staan van de minstand opheffen. Ik verander dan direct ook de instellingen weer van mijn bankrekening zodat ik niet meer rood kan staan. Zoals ik hiervoor ook altijd had. Daarnaast wil ik ook kijken naar welke kleine spaardoelen ik nog kan bereiken. Ik heb namelijk op mijn lijstje staan dat ik nog een paar bedragen bij elkaar terug moet zetten, maar ook alvast wat reserveringen moet doen. En wat bedragen weg wil zetten voor bepaalde doelen. Maar daar over lezen jullie later meer. Eerst weer even afwachten hoe hoog mijn inkomsten volgende maand zullen zijn. Wie weet wat ik dan allemaal weer kan bereiken.

Over het vullen van mijn spaarrekeningen kunnen jullie elke maand een apart artikel lezen. Bij deze verklap ik jullie nu alvast dat mijn doel voor het volgende maandsalaris wordt om de roodstand op te heffen, maar dat was geen verrassing 😉

Leestip: Spaarplan hoe gaat het nu Oktober 2019

Hoeveel geld kwam er deze maand bij jou binnen? En wat deed je ermee? Alleen je rekeningen betalen of ook nog andere dingen?