My moneyzz November 2021

My moneyzz November 2021

24 november 2021 0 Door Marìs

My moneyzz November 2021 is het artikel wat ik vandaag met jullie deel. Hierin zien jullie mijn inkomsten en uitgaven van deze maand.

My moneyzz November 2021

My moneyzz November 2021

Het salaris is weer binnen en daarom deel ik vandaag met jullie mijn artikel; My moneyzz November 2021. De uitgaven voor de tuin vinden jullie niet terug in dit artikel, dat komt omdat ik deze allemaal van de spaarrekening(en) betaald heb. Uitgaven die van de spaarrekening betaald zijn, deel ik nooit in mijn artikelen.

Leestip: 2000 euro buffer sparen!

Ik deed deze maand weer van alles met mijn geld en ontving weer uit diverse bronnen mijn inkomsten. Dus ik spaarde, reserveerde en vulde mijn spaarrekeningen aan. Uiteraard werden ook de rekeningen weer gewoon betaald 😉

Mijn inkomsten

Salaris: 542,52 euro
Zorgtoeslag: 108,- euro
Overig: 887,70 euro

Totaal: 1538,22 euro. Weer een prima maand! Dankzij onder anderen een bloguitbetaling, maar ook diverse andere uitbetalingen van kliksites.

Overige inkomsten

Verder bestaan mijn overige inkomsten uit: smaaktest geld, geld wat ik met mijn blog verdien, kliksite uitbetalingen en een maandelijkse toelage van mijn oma. Verder ook nog: crowdfunding en losse opdrachten.

Zoals je kunt lezen zijn dit dus inkomsten vanuit diverse bronnen en dit wil ik het liefst nog verder gaan uitbreiden. De bron waarmee ik jaarlijks op dit moment het meeste verdien is mijn blog. Momenteel heb ik geïnvesteerd in 10 crowdfunding projecten, maar dit worden er in de toekomst nog wel meer.

Wat betreft de overige inkomsten mag ik daarvan geen bedragen noemen van Adsense, maar ik kan wel vertellen waar ik het meeste mee verdiende afgelopen maand. Ideetje van een van mijn lezers. Wat bovenaan staat in het rijtje, daar verdiende ik afgelopen maand het meeste geld mee.

 • Losse opdrachten
 • Blog
 • Crowdfunding
 • Geld van oma
 • Kliksite uitbetalingen/ Spaarsites

Leestip: Reken nooit op geld wat je (nog) niet hebt!

Dit betaal ik deze maand van mijn inkomsten

 • 11,64 Vodafone
 • 85,95- Zorg
 • 120,- Boodschappen
 • 103,- Vattenfall
 • 12,50 Vitens
 • 65,98 KPN
 • 53,82 Auto verzekering
 • 21,- Wegenbelasting
 • 10,- Extra
 • 20,- Kapper
 • 27,- Blog
 • 1,95 ING
 • 10,- Buffer
 • 150,- Auto spaarrekening
 • 1,- Cursussen
 • 0,04 Extra aflossen
 • 7,88 Betaal rekening
 • 180,- Investeren
 • 540,- Aankopen rekening (van die rekening had ik mijn topdek matras betaald)
 • 27,58 Neusspray (meerdere om voorraad aan te vullen)
 • 88,88 Diverse aankopen bij Bol

Totaal: 1538,22 euro. Ik budgetteerde weer helemaal tot de nul. Het geeft altijd een heerlijk gevoel als al het geld weer helemaal netjes verdeeld is. En ik heb nu alweer zin in december! Ik ben zo benieuwd hoeveel extra geld ik dan weer binnen ga halen. Want in december komt er altijd extra geld binnen! We lopen alweer hard tegen het einde van het jaar. Het is weer zo snel voorbij gegaan! Momenteel doe ik het anders met sparen, ik ben nu eerst een lijstje met losse doelen aan het afwerken. Dit rond ik af voordat mijn contract bij de post stopt.

Ik spaarde/ reserveerde deze maand 881,04 euro in totaal. (dingen als ‘extra’ en ‘kapper’ tel ik hierbij niet mee). Deze keer spaarde ik veel minder dan 1060,- euro, omdat ik wat losse dingen kocht. Spaarbedragen meld ik sinds dit jaar maandelijks in mijn artikel, zodat ik eind van het jaar gemakkelijk een optelsom kan maken van wat ik dit jaar gespaard heb.

Deze maand

Begon ik met mijn nieuwe spaarmethode, om het maar zo te noemen. Ik werk nu eerst een lijstje met kleinere doelen af. Maar ook maakte ik reserveringen. Omdat ik een topdek matras kocht, vulde ik direct mijn aankopen rekening ook weer met datzelfde bedrag.

Over mijn spaarbedragen kunnen jullie nog een apart artikel lezen!

Leestip: My moneyzz Januari 2020!

Hoeveel geld kwam er deze maand bij jou binnen? En wat deed je ermee? Heb je veel gespaard of juist ook uitgegeven? En aan wat?

My moneyzz November 2021