My moneyzz Oktober 2020

My moneyzz Oktober 2020

22 oktober 2020 5 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie My moneyzz Oktober 2020. Ofterwijl; mijn inkomsten en uitgaven van deze maand. En wat ik spaarde. Er werden weer stappen in de goede richting gezet.

My Moneyzz Oktober 2020

My Moneyzz Oktober 2020

My Moneyzz Oktober 2020 kunnen jullie vandaag weer bekijken. Ook deze maand deel ik natuurlijk weer met jullie hoeveel inkomsten en uitgaven ik had. Zo vulde ik mijn bufferrekening weer een heel stuk aan. Maar ook spaarde ik gewoon geld zoals elke maand. Dat zie ik namelijk als vaste ‘lasten’. Net als geld wegzetten voor investeren en beleggen. Voor mij zijn dat vaste lasten, dus wat ik daarnaast over hou, verdeel ik over verdere potjes.

Leestip: Auto gekocht!

Ik deed deze maand weer van alles met mijn geld en ontving weer uit diverse bronnen mijn inkomsten. Dus ik spaarde, reserveerde en betaalde mijn moeder het laatste stukje terug. En uiteraard werden ook de rekeningen weer gewoon betaald 😉

Mijn inkomsten

Salaris: 738,68 euro
Zorgtoeslag: 105,- euro
Verjaardag: 100,- euro
Overig: 876,18 euro

Totaal: 1819,86 euro. Dit was dus weer een hele mooie maand. Dankzij onder anderen een bloguitbetaling, mijn verjaardag en de grote uitbetaling van Euroclix, maar ook diverse andere uitbetalingen van kliksites. Ik werd hier zo blij van!

Overige inkomsten

Verder bestaan mijn overige inkomsten uit: smaaktest geld, geld wat ik met mijn blog verdien, kliksite uitbetalingen en een maandelijkse toelage van mijn oma. Verder ook nog: crowdfunding en losse opdrachten.

Zoals je kunt lezen zijn dit dus inkomsten vanuit diverse bronnen en dit wil ik het liefst nog verder gaan uitbreiden. De bron waarmee ik jaarlijks op dit moment het meeste verdien zijn de spaarsites. Momenteel heb ik geïnvesteerd in 5 crowdfunding projecten, maar dit worden er in de toekomst nog wel meer.

Wat betreft de overige inkomsten mag ik daarvan geen bedragen noemen van Adsense, maar ik kan wel vertellen waar ik het meeste mee verdiende afgelopen maand. Ideetje van een van mijn lezers. Wat bovenaan staat in het rijtje, daar verdiende ik afgelopen maand het meeste geld mee.

 • Losse opdrachten
 • Kliksite uitbetalingen/ Spaarsites
 • Verjaardaggeld
 • Blog
 • Crowdfunding

Leestip: Reken nooit op geld wat je (nog) niet hebt!

Dit betaal ik deze maand van mijn inkomsten

 • 11,13 Vodafone
 • 83,25- Zorg
 • 120,- Boodschappen
 • 64,12 KPN
 • 58,02 Auto verzekering
 • 20,- Wegenbelasting
 • 20,- Kapper
 • 10,- Extra pot
 • 14,- Blog
 • 1,70 ING
 • 90,- Beleggen
 • 125,- Vakantie naar buitenlandse vriendinnen
 • 600,- Investeren
 • 130,- Autorekening
 • 352,50 Buffer
 • 60,- Diverse aankopen
 • 60,- Kerst cadeaus reservering
 • 0,14 Op betaalrekening laten staan

Totaal: 1819,86 euro. Ik budgetteerde weer helemaal tot de nul, dus het komt weer precies uit. Dat geeft altijd een heerlijk gevoel als al het geld weer helemaal mooi en netjes verdeeld is.

Deze maand

Vulde ik mijn bufferrekening weer flink aan. Dat gaf echt een heel lekker gevoel! Ik ben nu echt weer omhoog aan het klimmen, wat het vullen van mijn spaarrekeningen betreft. En daar ga ik de rest van dit jaar ook zeker mee door. Ik hoop dat aanvullen (terugzetten van het geld wat ik van mezelf leende om de auto te kopen) uiterlijk in januari 2021 af te ronden. Maar dan heb ik nog flink wat extra inkomsten nodig.

Ook reserveerde ik weer geld om te investeren en te beleggen. Maar over mijn spaarbedragen kunnen jullie nog een apart artikel lezen!

Leestip: My moneyzz September 2020!

Hoeveel geld kwam er deze maand bij jou binnen? En wat deed je ermee? Heb je veel gespaard of juist ook uitgegeven? En aan wat?

My moneyzz Oktober 2020