My moneyzz Oktober 2021

My moneyzz Oktober 2021

27 oktober 2021 0 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie mijn artikel; My moneyzz Oktober 2021. Want mijn salaris is weer binnen! Mijn laatste salaris voordat het restant voor de tuin betaald moet worden. Ik had gehoopt dat het al af zou zijn, maar helaas had er een levering vertraging en moeten er nog wat andere kleine dingetjes gedaan worden voordat het af is. Dat wordt dus binnenkort ingepland.

My moneyzz Oktober 2021

My moneyzz Oktober 2021

Het salaris is weer binnen en daarom deel ik vandaag met jullie mijn artikel; My moneyzz Oktober 2021. De uitgaven voor de tuin vinden jullie niet terug in dit artikel, dat komt omdat ik deze allemaal van de spaarrekening(en) betaald heb. Uitgaven die van de spaarrekening betaald zijn, deel ik nooit in mijn artikelen. Wel zal ik binnenkort even een update geven in een apart artikel, hoeveel geld ik in totaal aan de tuin en toebehoren heb uitgegeven.

Leestip: 2000 euro buffer sparen!

Ik deed deze maand weer van alles met mijn geld en ontving weer uit diverse bronnen mijn inkomsten. Dus ik spaarde, reserveerde en vulde mijn spaarrekeningen aan. Uiteraard werden ook de rekeningen weer gewoon betaald 😉

Mijn inkomsten

Salaris: 540,04 euro
Zorgtoeslag: 108,- euro
Overig: 1033,05 euro

Totaal: 1681,09 euro. Weer een prima maand! Dankzij onder anderen een bloguitbetaling, maar ook diverse andere uitbetalingen van kliksites en natuurlijk mijn verjaardaggeld.

Overige inkomsten

Verder bestaan mijn overige inkomsten uit: smaaktest geld, geld wat ik met mijn blog verdien, kliksite uitbetalingen en een maandelijkse toelage van mijn oma. Verder ook nog: crowdfunding en losse opdrachten.

Zoals je kunt lezen zijn dit dus inkomsten vanuit diverse bronnen en dit wil ik het liefst nog verder gaan uitbreiden. De bron waarmee ik jaarlijks op dit moment het meeste verdien is mijn blog. Momenteel heb ik geïnvesteerd in 9 crowdfunding projecten, maar dit worden er in de toekomst nog wel meer.

Wat betreft de overige inkomsten mag ik daarvan geen bedragen noemen van Adsense, maar ik kan wel vertellen waar ik het meeste mee verdiende afgelopen maand. Ideetje van een van mijn lezers. Wat bovenaan staat in het rijtje, daar verdiende ik afgelopen maand het meeste geld mee.

 • Losse opdrachten
 • Verjaardaggeld
 • Blog
 • Crowdfunding
 • Geld van oma
 • Kliksite uitbetalingen/ Spaarsites

Leestip: Reken nooit op geld wat je (nog) niet hebt!

Dit betaal ik deze maand van mijn inkomsten

 • 11,50 Vodafone
 • 85,95- Zorg
 • 120,- Boodschappen
 • 103,- Vattenfall
 • 12,50 Vitens
 • 65,98 KPN
 • 53,82 Auto verzekering
 • 21,- Wegenbelasting
 • 10,- Extra
 • 20,- Kapper
 • 21,- Blog
 • 1,95 ING
 • 10,- Buffer
 • 150,- Auto spaarrekening
 • 835,- Verbouwing
 • 2,- Cursussen
 • 0,04 Extra aflossen
 • 7,38 Betaal rekening
 • 150,- Tussenjas

Totaal: 1681,09 euro. Ik budgetteerde weer helemaal tot de nul. Het geeft altijd een heerlijk gevoel als al het geld weer helemaal netjes verdeeld is. En ik heb nu alweer zin in november! Ik ben zo benieuwd hoeveel extra geld ik dan weer binnen ga halen. We lopen alweer hard tegen het einde van het jaar. Het is weer zo snel voorbij gegaan! En vanaf volgende maand ga ik het anders doen met sparen. Dan gaat eerst mijn geld grotendeels even naar de losse doelen die ik nog heb staan, dat geef mij wat meer rust.

Ik spaarde/ reserveerde deze maand 997,04 euro in totaal. (dingen als ‘extra’ en ‘kapper’ tel ik hierbij niet mee). Deze keer spaarde ik minder dan 1060,- euro, omdat ik een nieuwe tussenjas kocht. Mijn oude was te klein geworden, dus die moest vervangen worden. Spaarbedragen meld ik sinds dit jaar maandelijks in mijn artikel, zodat ik eind van het jaar gemakkelijk een optelsom kan maken van wat ik dit jaar gespaard heb.

Deze maand

Vulde ik vooral de spaarrekening voor de tuin aan met een groot bedrag. Dat gaf echt een heel lekker gevoel! Maar ook maakte ik reserveringen. En ik gaf ook alweer flink wat geld uit van de spaarrekening voor verbouwing, omdat ik weer diverse dingen voor de tuin kocht. Ook is de aanbetaling inmiddels gedaan en het restant moet ook alweer bijna betaald worden.

Over mijn spaarbedragen kunnen jullie nog een apart artikel lezen!

Leestip: My moneyzz Januari 2020!

Hoeveel geld kwam er deze maand bij jou binnen? En wat deed je ermee? Heb je veel gespaard of juist ook uitgegeven? En aan wat?