My moneyzz September 2020

My moneyzz September 2020

25 september 2020 19 Door Marìs

My moneyzz September 2020. De maand is weer voorbij gevlogen! Dus het is weer tijd om mijn inkomsten met jullie te delen. Jullie zien mijn uitgaven en inkomsten en hoeveel ik spaarde.

My Moneyzz September 2020

My moneyzz September 2020

My moneyzz September 2020. Ook deze maand deel ik natuurlijk weer met jullie hoeveel inkomsten en uitgaven ik had. Zo betaalde ik natuurlijk het vierde en dus ook laatste deel van de auto terug aan mijn moeder. Maar ook spaarde ik gewoon geld zoals elke maand. Dat zie ik namelijk als vaste ‘lasten’. Net als geld wegzetten voor investeren en beleggen. Voor mij zijn dat vaste lasten, dus wat ik daarnaast over hou verdeel ik over verdere potjes.

Leestip: Auto gekocht!

Ik deed deze maand weer van alles met mijn geld en ontving weer uit diverse bronnen mijn inkomsten. Dus ik spaarde, reserveerde en betaalde mijn moeder het laatste stukje terug. En uiteraard werden ook de rekeningen weer gewoon betaald 😉

Mijn inkomsten

Salaris: 821,43 euro
Zorgtoeslag: 104,- euro
Overig: 619,72 euro

Totaal: 1545,15 euro. Dit was dus weer een hele mooie maand. Dankzij onder anderen een bloguitbetaling en diverse uitbetalingen van kliksites plus nog 50 euro extra van mijn oma. Daar word ik altijd zo blij van!

Overige inkomsten

Verder bestaan mijn overige inkomsten uit: smaaktest geld, geld wat ik met mijn blog verdien, kliksite uitbetalingen en een maandelijkse toelage van mijn oma. Verder ook nog: crowdfunding en losse opdrachten.

Zoals je kunt lezen zijn dit dus inkomsten vanuit diverse bronnen en dit wil ik het liefst nog verder gaan uitbreiden. De bron waarmee ik jaarlijks op dit moment het meeste verdien zijn de spaarsites. Momenteel heb ik geïnvesteerd in 4 crowdfunding projecten, maar dit worden er in de toekomst nog wel meer.

Wat betreft de overige inkomsten mag ik daarvan geen bedragen noemen van Adsense, maar ik kan wel vertellen waar ik het meeste mee verdiende afgelopen maand. Ideetje van een van mijn lezers. Wat bovenaan staat in het rijtje, daar verdiende ik afgelopen maand het meeste geld mee.

 • Losse opdrachten
 • Blog
 • Geld van oma
 • Kliksite uitbetalingen/ Spaarsites
 • Crowdfunding
 • Smaaktest geld

Leestip: Reken nooit op geld wat je (nog) niet hebt!

Dit betaal ik deze maand van mijn inkomsten

 • 11,13 Vodafone
 • 83,25- Zorg
 • 120,- Boodschappen
 • 64,12 KPN
 • 58,02 Auto verzekering
 • 20,- Wegenbelasting
 • 20,- Kapper
 • 14,- Blog
 • 1,70 ING
 • 80,- Beleggen
 • 125,- Vakantie naar buitenlandse vriendinnen
 • 100,- Investeren
 • 610,- Terugbetaling auto aan m’n moeder deel 4/4
 • 22,50 Buffer
 • 54,78 Diverse aankopen drogisterij
 • 120,- Autorekening
 • 40,- Geleend van mezelf
 • 0,65 Op betaalrekening laten staan

Totaal: 1545,15 euro. Ik budgetteerde weer helemaal tot de nul, dus het komt weer precies uit. Dat geeft altijd een heerlijk gevoel als al het geld weer helemaal mooi en netjes verdeeld is.

Deze maand

Betaalde ik het laatste restje geld terug aan mijn moeder wat ik van haar geleend had om mijn auto te kunnen kopen. Dat is nu dus helemaal terugbetaald! Dus vanaf volgende maand ga ik mijn eigen spaarrekeningen weer vullen.

Ook reserveerde ik weer geld om te investeren en te beleggen. Maar over mijn spaarbedragen kunnen jullie nog een apart artikel lezen!

Leestip: My moneyzz Augustus 2020!

Hoeveel geld kwam er deze maand bij jou binnen? En wat deed je ermee? Heb je veel gespaard of juist ook uitgegeven? En aan wat?