My weekly Moneyzz 11

My weekly Moneyzz 11. Vorige week konden jullie zien wat ik toen uit gaf. Deze week kunnen jullie ook weer zien waar ik allemaal geld aan uit gaf en hoeveel dat was.

My weekly moneyzz 11

My weekly Moneyzz 11

My weekly Moneyzz 11. In deze wekelijkse rubriek kunnen jullie mijn uitgaven zien. En 1x per maand deel ik ook mijn inkomsten met jullie en vaste lasten. En vertel ik hoeveel geld ik spaar die maand.

Deze week kunnen jullie zien waar ik allemaal geld aan uit gaf en hoeveel geld dat was. Dit waren deze week voornamelijk gewoon de wekelijkse boodschappen en verder niks. Want ik probeer momenteel zo zuinig mogelijk aan te doen omdat ik volgend jaar ga verhuizen. Dus al het spaargeld is welkom! En dus ook het geld wat over blijft van de boodschappen.

16 juni; AH boodschappen

B = Bonus
PB = Persoonlijke Bonus

2x arla vanille yoghurt 3,22
arla milde yoghurt 1,39
fusilli 0,90 B
penne 0,90 B
2x milka reep 1,59 B
groentemix 1,99
zakje broccoli 400 gr 2,39
2x komkommer 1,25 B
2x prei 0,82 PB
banaan 0,26
zoete aardappel 0,66
koopzegels 1,50

Totaal 16,87

Ik stopte 15 cent in mijn spaarpot en de overige 3 euro legde ik bij geld voor een verjaardag. Omdat ik binnenkort nog wat supermarkt aankopen moet doen, want ik ga een leuk pakket samenstellen. Dus daar heb ik al geld voor apart gelegd. Wanneer de desbetreffende verjaardag geweest is zal ik daar nog meer over vertellen. Maar ik weet niet of de persoon mijn blog ook leest, dus het zou zonde zijn als ik verraad wat ik ga geven!

Waar betalen jullie verjaardagcadeau’s van? Heb je daar een speciaal potje voor of trek je het geld altijd wel ergens anders vandaan? Ik betaal het zelf meestal uit mijn ‘extra’ spaarpot.

 

One thought on “My weekly Moneyzz 11”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *