My weekly Moneyzz 12

My weekly Moneyzz 12. Vorige week konden jullie weer zien hoeveel geld ik uit gaf en waar dat allemaal aan op ging. Deze week heb ik weer een uitgebreide versie voor jullie. Want mijn inkomsten staan erbij incl. mijn resultaat afhankelijke uitkering en vaste lasten.

My weekly moneyzz 12

My weekly Moneyzz 12

Deze week alweer My weekly Moneyzz 12 voor jullie! Dat gaat snel! Deze week is het weer eens een extra uitgebreide versie. Want mijn inkomsten en vaste lasten zijn erin verwerkt. En deze maand kregen we ook onze 2,1 procent resultaat afhankelijke uitkering, dus dat betekende voor mij 123 euro extra. Toch leuk zo’n extraatje!

Salaris: 250 euro
Overuren incl. resultaatafhankelijke uitkering: 419,41 euro
Overige inkomsten: 219,86 euro
Belastinggeld: 172 euro

Totaal: 1081,27 euro

Super lekker bedrag weer! Ik kom echt bijna nooit boven de 1000 euro uit, eigenlijk telt dit niet helemaal mee natuurlijk, want belasting teruggave is natuurlijk maar eenmalig, maar hey dit zijn wel mijn inkomsten van afgelopen maand, dus ik heb het er toch gewoon bij gezet.

Mijn overige inkomsten bestaan uit; maandelijkse toelage van mijn oma, om leuke dingen van te doen, maar eigenlijk betaal ik er meestal gewoon de belangrijkste rekeningen van. Verder zijn deze inkomsten: verkoop opbrengsten, uitbetalingen van spaarsite’s, losse opdrachten, crowdfunding, blog inkomsten en smaaktesten.

Van Google Adsense mag je namelijk niet precies bekend maken hoeveel geld je verdient, schijnt zo. Maar omdat ik jullie wel mijn inkomsten vertel, heb ik het kopje ‘overige inkomsten’ in het leven geroepen. Dit is dus een combinatie van diverse inkomstenbronnen zoals hierboven vermeld.

Dit betaal ik deze maand van mijn inkomsten

  • 12,52 Vodafone (sim only abo)
  • 150,- mijn deel van de hypotheek
  • 100,- boodschappen komende maand
  • 20,- in de kapper pot
  • 10,- naar de uitjes rekening
  • 30,- naar mijn advent kalender enveloppe (5 euro daarvan stond nog op mijn rek)
  • 10,- in de extra spaarpot
  • 22,05 Zorgverzekering (dit is het gedeelte die ik zelf nog moet betalen)
  • 650,- naar de Hypotheek betalen zonder werk rekening
  • 90,- blog kosten voor 2018 + 2019 incl ssl certificaat. Waarvan 30 euro al op mijn betaalrekening stond. Dus eigenlijk moet hier 60,- euro staan.

Totaal uitgegeven: 1064,57 euro

Zoals jullie zien heb ik al 650 euro weer terug kunnen zetten op mijn ‘hypotheek betalen zonder werk’ rekening. Hier ben ik echt súper blij mee, want ik had daarvan 900 euro geleend voor mijn bed. Dus ik ben nu bezig om zo snel mogelijk die 900 euro weer terug te zetten. Volgende maand heb ik dit sowieso gehaald.

Nadat die 900 euro er weer op staat wil ik daar nog 360 euro extra aan toevoegen zodat ik dan letterlijk 2 maanden de hypotheek daarvan zou kunnen betalen. En zo wil ik dat langzaam verder gaan uitbreiden naar 3 maanden, dan 4 maanden, enz. Net zo lang totdat er een bedrag op staat waarvan ik 1 jaar lang de hypotheek kan betalen. Dit vind ik zelf namelijk wel een veilig idee. Mocht ik dan ooit ineens veel geld nodig hebben, dan staat dat gewoon op mijn rekening. En omdat we natuurlijk extra blijven aflossen op de hypotheek wordt dat bedrag van 1 jaar de hypotheek betalen vanzelf ‘meer waard’. Als in; dat dat op een gegeven moment dan niet meer geld is voor 1 jaar, maar voor 1 jaar en 1 maand. Enzovoorts.

Boodschappen

23 juni; AH boodschappen

B = Bonus
PB = Persoonlijke Bonus

2x vuilniszakken 2,18
1 liter melk 1,13
2x arla milde yoghurt 2,78
verspakket groentesoep 3,29
2x pannenkoekenmix 1,70
2x calvé mayo (yofresh) 4,38
komkommers 2x 1,58
prei 2x 0,82
banaan 0,28
2x mini crackers 2,29
groentemix 1,99
2x zak pistoletjes 3,40
koopzegels 2,60

Totaal; 28,42 euro. Ik had wat extra geld uit mijn potje gehaald omdat ik wat extra voorraad wilde kopen.

Pakken jullie ook wel eens extra boodschappengeld uit een potje als je extra inkopen wilt doen?

 

One thought on “My weekly Moneyzz 12”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *