My weekly Moneyzz 13

My weekly Moneyzz 13. Vorige week konden jullie weer mijn inkomsten, vaste lasten en uitgaven zien. Deze week weer mijn uitgaven. Waar gaf ik geld aan uit en hoeveel was het? Dat zie je in dit artikel.

My weekly Moneyzz 13

My weekly Moneyzz 13

My weekly Moneyzz 13. Deze week geef ik jullie weer een kijkje in mijn uitgaven. Het enige waar ik geld aan uit gaf dat waren de boodschappen. Zo ging ik naar de Vomar en de AH. Verder hoefde ik gelukkig nergens geld aan uit te geven, wat extra goed uit komt nu de verhuizing dichterbij komt. Want ik wil zoveel mogelijk geld daarvoor sparen.

30 juni: boodschappen Vomar

2x strooikaas 2,98
kooppunten 0,30

Totaal 3,28 euro

Deze week ging ik naar 2 supermarkten, bij de Vomar haal ik vaak alleen maar strooikaas, maar soms ook wel net iets meer. Bij de AH haal ik altijd standaard mijn weekboodschappen. Gewoon omdat ze daar altijd alles hebben en de Vomar een erg beperkte keuze heeft van dingen.

30 juni: boodschappen AH

PB = Persoonlijke Bonus

arla vanille yoghurt 1,69
halfvolle melk 1,13
10 eieren 2,49
groentemix 1,50 (PB)
1 banaan 0,25
2x prei 1,10
1 half brood 0,65
koopzegels 0,90

Totaal: 9,71 euro

Ik kwam dus mooi onder mijn budget uit, wat wel fijn was, want vorige keer ging ik er dik overheen en het geld wat ik nu over hield heb ik meteen apart gelegd voor een volgend Vomar bezoekje. Zodat ik dat dan niet van mijn weekbudget hoef te doen. Dat scheelt toch altijd weer!

Ik heb sowieso thuis altijd een hoop eten op voorraad, zoals bijvoorbeeld pasta of spinazie in de vriezer, of dat soort dingen. Zo hoef ik nooit wekelijks heel veel geld uit te geven. Maar gewoon alleen maar 1x een goede voorraad in te kopen en daarna stukje bij beetje af en toe eens iets aan te vullen. Dat werkt voor mij het beste.

Hoe doe jij dit? Laat het weten in de reacties!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *