My weekly Moneyzz 17

My weekly Moneyzz 17. Vorige week konden jullie weer uitgebreid zien hoeveel geld er binnen kwam en hoeveel geld er uit ging. Deze week weer een boodschappenversie voor jullie!

My weekly Moneyzz 17

My weekly Moneyzz 17

My weekly Moneyzz 17. Vandaag zien jullie weer mijn uitgaven van afgelopen week. Zo haalde ik 6 doosjes inlegkruisjes bij de op = op voor 8 euro. Dat betaalde ik uit mijn extra spaarpot.
Verder haalde ik alleen weer de weekboodschappen bij de supermarkt! Deze keer ging ik 2 supermarkten langs, namelijk de Vomar & de AH.

Vomar

Vandaag haalde ik weer wat voorraad bij de Vomar. Ik haal daar nooit zo heel veel, eigenlijk alleen houdbare dingen, of dingen die ik meteen op eet. De croissantjes kocht ik omdat ik gelijk naar mijn oma door ging en het was lunchtijd, dus ik moest iets te lunchen meenemen omdat zij nooit iets voor mij in huis heeft. Dus los ik dat op deze manier op.

28 juli: Vomar

olijfolie 6,29 euro
2x ham-kaas croissant 0,98 euro
2x geraspte kaas 2,98 euro
kooppunten 1,03 euro

Totaal 11,28 euro

Voor de Vomar heb ik altijd een aparte portemonnee waar ik af en toe wat (extra) geld in stop of geld wat overgebleven is van mijn weekgeld. Daardoor lijkt het als je de Vomar en de AH optelt net of ik over mijn budget heen gegaan ben, maar in feite haalde ik nu 5 euro van mijn weekbudget af voor de Vomar. Waardoor ik nog 15 euro ‘over hield’ voor mijn overige weekboodschappen bij de AH.

AH

Omdat het afgelopen week zĆ³ warm was en soep als lunch mij toen extra goed beviel, koos ik ervoor om deze week ook weer een verspakket mee te nemen. Normaal sla ik vaak een week over, maar deze keer dus niet!

28 juli: AH

PB = Persoonlijke Bonus

pakket verse groentesoep 3,29 euro
2x fussili pasta 2,50 euro
3x prei 1,24 euro PB
komkommer 0,79 cent
banaan 0,36 euro
kookroom 0,65 euro
groentemix 2,- euro
koopzegels 1,10 euro

Totaal: 11,93 euro

Zo bleef ik uiteindelijk weer netjes binnen mijn budget en hield ik ook weer geld over. Daarvan stopte ik weer 5 euro in de Vomar portemonnee. En de overige 1,65 deed ik in mijn extra boodschappen spaarpotje. In dat spaarpotje ga ik nu eerst geld sparen voor verjaardagboodschappen. Daar wil ik 10 euro voor wegleggen als extra. De rest betaal ik gewoon van mijn weekgeld van die week. Aangezien ik pas in oktober jarig ben, heb ik nog even de tijd!

Als jij ook een budget hebt voor boodschappen, waarvan betaal jij dan je extra boodschappen tijdens de feestdagen of wanneer er iemand in je huishouden jarig is?

 

3 thoughts on “My weekly Moneyzz 17

    1. Dankje! Leuk dat je me toevoegt, ik lees jouw blog ook graag šŸ™‚ Sinds kort pas ontdekt!
      Snoep koop ik nooit, heel soms chocola waar ik zo lang mogelijk mee doe, koek haal ik ook maar heel soms, want zoveel koek eet ik niet. Chips haal ik af en toe voor 50 cent per zak bij de Hema en als het op is, is het op. Yoghurt had ik een paar weken terug in de aanbieding gehaald, dus toen extra meegenomen waardoor ik dat pas zaterdag weer hoefde te halen (wat te lezen is in de my weekly moneyzz van komende vrijdag). Een beetje van; wie wat bewaard die heeft wat šŸ˜‰ Ik kan vaak wel zuinig doen met dat soort dingen, omdat ik geen van deze dingen dagelijks eet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *