My weekly Moneyzz 18

My weekly Moneyzz 18. Vorige week konden jullie mijn boodschappenversie weer zien. Ook deze week laat ik jullie weer zien waar mijn geld aan op ging.

My weekly Moneyzz 18

My weekly Moneyzz 18

My weekly Moneyzz 18. Ook deze week laat ik jullie weer mijn uitgaven zien van vorige week. Ik gaf geld uit aan boodschappen en voor wat lekkers op een terrasje! Het terrasje betaalde ik van de uitjes rekening. Met het weekgeld wat ik over hou, doe ik op dit moment steeds iets anders. Zo spaar ik momenteel tot ik een extra bedrag heb voor mijn verjaardag. Ik ga voor 10 euro extra in die week. Veel bijzonders komt er niet op tafel, maar het kost toch net een klein beetje extra, dus dan wil ik wel genoeg geld mee hebben wanneer ik inkopen ga doen.

Vrijdag 3 augustus: 22,40 terrasje. Ik was met een vriendin en haar dochtertje even gezellig op een terrasje gaan zitten om wat te snacken en drinken. En om bij te kletsen omdat we elkaar lang niet gezien hadden. Dit betaalde ik van de ‘uitjes’ spaarrekening, want ik trakteerde.

4 Augustus: AH

PB = Persoonlijke Bonus

eieren 2,49 
arla vanille yoghurt 1,79 
1 liter halfvolle melk 1,15
arla milde yoghurt 1,39
verspakket groentesoep 3,29
vermicelli 0,27
komkommer 0,69
zak pistoletjes 1,70
groentemix 1,50 (PB)
3x prei 1,65
koopzegels 1,60

Totaal: 17,52 euro

Ik hield deze week dus 2,50 euro over en die gooide ik erbij in mijn extra boodschappen spaarpot. In deze spaarpot wil ik nu eerst 10 euro hebben zitten voor extra verjaardagsboodschappen. Momenteel zit er 4,15 euro in de spaarpot, dus ik ben alweer bijna op de helft.

Als jullie boodschappengeld over houden van jullie budget, rond welk bedrag heb je dan gemiddeld over? Ik denk dat ik gemiddeld 2 euro over hou per keer.

 

One thought on “My weekly Moneyzz 18

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *