My weekly moneyzz 2

My weekly moneyzz 2. Vorige week konden jullie voor het eerst zien waar ik mijn geld aan uit gaf. Deze week kunnen jullie weer zien van afgelopen week. maandag 9 april t/m zondag 15 april.

My weekly moneyzz 2

My weekly moneyzz 2. Ook deze week kunnen jullie weer meegenieten met mijn uitgaven. Deze keer zijn dit de uitgaven van maandag 9 april t/m zondag 15 april.

Budget van deze week: 20 euro boodschappengeld. Maandelijks gaat er 20 euro naar de kapper spaarpot. Daaruit betaal ik mijn kapperskosten. Is het potje leeg, dan is hij leeg en wacht ik met naar de kapper gaan tot er weer genoeg geld in zit. De uitgave van dinsdag 10 april stond nog op mijn betaalrekening. Dus die pinde ik.

PB = Persoonlijke Bonusaanbieding.

9 april: 38,- haar verven bij de kapper (ik heb nooit zin om er heel lang te zitten, daarom doe ik verven en knippen altijd apart)
10 april: 7,- Lippenbalsem bij The body shop
14 april: boodschappen bij de AH
2x vanille yoghurt 2,52
innocent smoothie 2,39
obrigado kokoswater gratis (PB)
elstar appels 2,62 (PB)
galia meloen 2,-
ah kookroom 0,65
aardappel schijfjes 1,39
zak pistoletjes 1,70
groentemix 1,99
zakje bloemkool 2,49
2x prei 1,10
koopzegels 2,10

Totaalbedrag boodschappen AH: 20,95

Oeps, 0,95 cent teveel uitgegeven. Meestal koop ik niks wat niet op mijn lijstje staat, maar deze keer bedacht ik me in de winkel dat ik ook nog pistoletjes moest hebben omdat die van mij bijna op waren. Daardoor kocht ik die ook. En dat was precies waarom ik over mijn budget heen ging. Als ik twijfel of ik genoeg geld bij me heb, dan zorg ik er altijd voor dat er wat extra’s in mijn portemonnee zit zodat ik niet voor schut sta bij de kassa. In dit geval betekend dat gewoon dat ik volgende week 95 cent minder te besteden heb. Geen wereldramp.

Ga jij vaak over je budget wanneer je boodschappen doet? En hoe los je dat dan op? Of heb je geen budget?

 

One thought on “My weekly moneyzz 2”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *