My weekly Moneyzz 20

My weekly Moneyzz 20. Vorige week konden jullie dat ik mijn chips bij de Hema haal in plaats van bij de supermarkt en natuurlijk waar ik hoeveel geld aan uit gaf. Deze week weer mijn uitgaven van de vorige week! En volgende week weer een extra uitgebreide versie!

My weekly Moneyzz 20

My weekly Moneyzz 20

My weekly Moneyzz 20. Deze week laat ik jullie weer uitgebreid mee kijken in mijn uitgaven van afgelopen week. Het was een lekker rustig weekje en dus kocht ik weer alleen boodschappen en verder niks.

18 augustus: AH Boodschappen

B = Bonus

4x arla yoghurt 2x vanille 2x milde yoghurt 4,77 (B)
verspakket groentesoep 3,29
2x AH Cinnamon 1,58
Gehaktballetjes in satésaus 2,19
groentemix 2,-
4x prei 2,20
koopzegels 1,50

Totaal 16,83 euro.

Het geld wat ik over hield deed ik deze week weer gewoon in de extra boodschappen spaarpot. Want ik wil volgende week weer 3 clipbox opbergkratten halen bij Xenos om weer wat dingetjes in te pakken. Aangezien ik vrij ben is dat wel erg fijn en ook omdat ik boodschappen voorraad aan het inslaan ben, wat ik in mijn voorraadkast niet kwijt kan omdat die van mij erg klein is. Dan gebruik ik daar boodschappentassen voor en 1 krat voor de dingen met karton, zodat ik dat gewoon kan afsluiten.

Maar meer daarover volgende week! Dat wordt weer een extra uitgebreide weekly moneyzz, want ik ben vrij en we gaan ook een dagje weg waar geld uitgegeven gaat worden en ik wil nog wat diverse andere dingen kopen. Dus stay tuned!

Hebben jullie ook weleens zo’n week waarin je ineens heel veel geld uit geeft? Als in; veel meer dan normaal? En is dat dan gepland, zoals bij mij, of meestal niet?

5 thoughts on “My weekly Moneyzz 20”

  1. Soms wel, als er bijvoorbeeld extra wijn wordt gehaald. Of we gaan met de familie gourmetten. Vaak kunnen we daar nog een paar dagen extra de kliekjes van eten. Of zoals met de feestdagen dat er iets extra’s wordt ingeslagen.

    1. Ja gourmetten kost idd ook veel. Ik ga wel eens gourmetten met vrienden en meestal halen we dan allebei de helft, dan scheelt het ook weer in de kosten. En idd je houdt ook altijd weer over. Best gek dat we dan ineens zo idioot veel eten halen he?
      Met de feestdagen ga ik ook standaard over mijn weekbudget heen, maar omdat ik dat van tevoren weet reserveer ik altijd een extra budget voor de feestdagen dus dan is het ook niet zo erg!

    1. Deels uit voorraad eten en fruit had ik nog genoeg liggen 😉 Ik hield de week erna een makkelijke week met eten omdat ik ook een paar daagjes weg was overdag, dan heb ik in de avond geen energie meer om te koken. Dus vandaar dat ik niet zoveel boodschappen nodig had. En ik koop altijd maar voor 1 persoon, want ik woon alleen, dat scheelt natuurlijk ook al. Met zijn 2en zou dat al niet lukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *