My weekly Moneyzz 21

My weekly Moneyzz 21. Vorige week konden jullie weer mijn uitgaven zien van de week ervoor. En vandaag zien jullie weer eens een uitgebreide versie. Hierin dus mijn inkomsten én uitgaven.

My weekly Moneyzz 21

My weekly Moneyzz 21

My weekly Moneyzz 21. Vorige week was het weer zo ver; payday!! Dus bij deze zien jullie weer een uitgebreide versie van My weekly Moneyzz. Met mijn inkomsten én mijn uitgaven. Ook had ik vakantie deze week en dus gaf ik extra geld uit (gepland). Dus ook dat zien jullie terug in deze MWM.

Salaris: 250 euro
Overuren: 380,32 euro
Overige inkomsten: 383,76 euro

Totaal: 1014,08 euro

Yes! Ik heb de 1000 weer gehaald deze maand! Dat is toch wel het meest fijne bedrag als ik dat kan halen, want dan zet het sparen tenminste een beetje zoden aan de dijk! De overige inkomsten waren weer een mooi bedrag, maar ook van mijn overuren werd ik erg blij!!

Mijn overige inkomsten bestaan uit; maandelijkse toelage van mijn oma, om leuke dingen van te doen, maar eigenlijk betaal ik er meestal gewoon de belangrijkste rekeningen van. Verder zijn deze inkomsten: verkoop opbrengsten, uitbetalingen van spaarsites, losse opdrachten, crowdfunding, blog inkomsten en smaaktesten.

Van Google Adsense mag je namelijk niet precies bekend maken hoeveel geld je verdient, schijnt zo. Maar omdat ik jullie wel mijn inkomsten vertel, heb ik het kopje ‘overige inkomsten’ in het leven geroepen. Dit is dus een combinatie van diverse inkomstenbronnen zoals hierboven vermeld.

Dit betaal ik deze maand van mijn inkomsten

 • 12,52 Vodafone
 • 150,- Mijn deel van de hypotheek
 • 100,- Boodschappen
 • 20,- Kapper
 • 10,- Uitjes
 • 20,- Advent kalender enveloppe
 • 10,- Extra spaarpot
 • 22,05 Zorgverzekering
 • 12,50 Hypotheek betalen zonder werk rekening
 • 50,26 Buffer rekening
 • 120,- Verhuis rekening
 • 420,- Freedom rekening
 • 65,- Auto rekening

Zoals jullie kunnen zien is de Freedom rekening flink gevuld. Mijn spaardoel van 730 euro op die rekening is daarbij dan ook gehaald. Nu mijn volgende spaardoel; minimaal 2000 euro op de verhuis spaarrekening. Met een start van 120 euro heb ik al een klein beginnetje gemaakt, dus daar ben ik erg blij mee. Als de eerste 100 euro er maar op staat dan komt de rest vanzelf. Zo voelt dat voor mij tenminste altijd. En ik weet ook dat er nog meer geld naar me onderweg is, dus dat ik geen maand hoef te wachten om dat bedrag op te hogen. Maar jullie lezen dat wel pas in het volgende maandoverzicht.

Overige uitgaven

Verder betaalde ik 29,95 euro tijdens een dagje uit (van de uitjes rekening) in Emmen, dat is onder anderen parkeergeld en een cadeautje voor iemand. Ook shopte ik tijdens mijn eerste week vakantie voor 75,79 euro in totaal. Dat bestond uit; Ikea, Bcc & Scapino. Dit geld haalde ik ook van een spaarrekening af, dat was al bedoeld om van te shoppen omdat ik nog diverse dingen nodig had.

Bij Ikea kocht ik; een zak kipballetjes en 2 bakjes plus vershoudclips en een broodje om te lunchen. Bij Bcc kocht ik een koelkast thermometer omdat ik twijfel of mijn koelkast wel in orde is. En bij de Scapino kocht ik 1 zomer werkbroek en meerdere fietsbroekjes (want daar slaap ik altijd in; fietsbroekje en nachthemd).

Boodschappen

Ook heb ik deze week een hoger boodschappenbudget dan normaal. Mijn budget voor deze week is 50 euro. Zo kan ik alvast wat extra dingen inslaan voor volgend jaar. En daarnaast gewoon mijn normale weekboodschappen doen.

25 Augustus: Vomar Boodschappen

2x olijfolie 12,58 euro
2x strooikaas 2,98 euro
kooppunten 1,56 euro

Totaal Vomar: 17,12 euro

25 Augustus: AH Boodschappen

PB = Persoonlijk Bonus
B = Bonus

melk 1,15 euro
verspakket groentesoep 2,47 euro (PB)
eieren 2,45 euro
4x macaroni klein 2,76 euro
zoete aardappel 0,74 euro
4x mix voor bloemkoolschotel 2,60 (B)
groentemix 2,- euro
zakje bloemkool/ broccoli 1,69 euro
3x prei 1,65 euro
banaan 0,31 euro
koopzegels 1,80 euro

Totaal AH: 19,62 euro

Totaal van de boodschappen deze week was dus 36,70 euro (want bij beide winkels werd het natuurlijk naar beneden afgerond). Dus dat betekend dat ik nog 13,30 euro over heb deze week, waarvan ik alvast 8 euro gereserveerd heb voor een voorraad shampoo en de overige 5,30 daar wil ik nog 2 vijlen van kopen. Mits dat lukt qua prijs en anders wordt het er eerst 1.

Dus deze week flink wat extra uitgegeven, maar ook al flink wat extra voorraad in kunnen slaan, dus ik ben tevreden!

Hoe vaak nemen jullie even zo’n dagje om extra (houdbare) voorraad in te slaan?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *