My weekly Moneyzz 22

My weekly Moneyzz 22. Vorige week konden jullie mijn inkomsten en mijn uitgaven van afgelopen maand/ week weer zien. En deze week zien jullie wat ik afgelopen week uit gaf, hoeveel dat was en waar het geld aan op ging.

My weekly Moneyzz 22

My weekly Moneyzz 22

My weekly Moneyzz 22. Afgelopen week haalde ik weer mijn wekelijkse boodschappen en ik sloeg wat voorraad aan shampoo in omdat die in de aanbieding was (1+1 gratis). Daarnaast kocht ik ook nog een vijl, maar of ik daar nou zo blij mee was…

Donderdag 30 augustus: Vandaag haalde ik 4 flessen shampoo bij de Kruidvat en een setje van 2 nagelvijlen. In totaal kostte me dat 9 euro die ik nog over had van vorige week. Op de verpakking van de nagelvijlen stond dat er een grove kant en een fijne kant op de vijl zitten, maar ik voel geen enkel verschil. Dus uiteindelijk ben ik er niet blij mee. Hopelijk kan mijn moeder de vijlen nog gebruiken en heeft zij dan weer op zijn minst 1 vijl voor mij. Want dit is waardeloos. Ik wil gewoon wat ik gewend ben, maar mijn oude vijl die ik bij de Etos kocht een hele tijd geleden kon ik ook niet meer vinden, dus die verkopen ze waarschijnlijk niet meer. Mega irritant! Uiteindelijk hield ik 4,40 over waarvan ik 40 cent in mijn extra boodschappen spaarpot stopte en 4 euro in mijn ‘extra’ spaarpot.

Ook kocht ik weer nachtcrème van the Body shop voor 12 euro. Dit geld kwam uit mijn ‘extra’ spaarpot.

1 september: AH Boodschappen

PB = Persoonlijke Bonus
B = Bonus

arla vanille yoghurt 1,60
arla milde yoghurt 1,39
kookroom 0,65
soepballen 1,70 (PB)
2x pasta 1,25 (B)
4x kleine macaroni 2,76
komkommer 1,19
3x prei 1,- (B)
groentemix 2,-
banaan 0,29
koopzegels 1,70

Totaal 18,82 euro

Mijn budget voor deze week was weer gewoon 20 euro. Dus ik hield 1,20 euro over. Daarvan deed ik 1 euro in de Vomar/ chips portemonnee. De overige 20 cent gooide ik in de ‘extra boodschappen’ spaarpot. Momenteel ben ik bezig om 10 euro bij elkaar te sparen in mijn extra boodschappen spaarpot voor mijn verjaardagsboodschappen. Er zit nu al ruim 7 euro in dus dat gaat de goede kant op!

Volgens mij gooien ze nu al stiekem wat prijzen omhoog. Zo merkte ik dat de pasta nu al 5 cent duurder is geworden. Hebben jullie al gemerkt dat sommige prijzen nu al omhoog gegaan zijn?

 

 

3 thoughts on “My weekly Moneyzz 22”

  1. Netjes weer.
    Ja het was mij ook opgevallen dat een aantal dingen alweer duurder zijn geworden.
    En dan v.a. januari nog weer wat erbij opzetten,de btw/verhoging, dan zijn we weer mooi duur uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *