My weekly Moneyzz 23

My weekly Moneyzz 23. Vorige week konden jullie mijn uitgaven van die week zien. Ook deze week laat ik jullie weer meekijken met mijn uitgaven.

My weekly Moneyzz 23

My weekly Moneyzz 23

My weekly Moneyzz 23. Deze week kunnen jullie weer zien hoeveel geld ik waar aan uit gaf. Deze keer zijn het weer alleen maar boodschappen, maar wel weer met alvast wat voorraad voor volgend jaar. Dus met extra budget!

8 september: Vomar

2x geraspte kaas 2,98
8x markant tagliatelle 9,50
2x kaascroissant 0,98 (ik ging daarna weer door naar mijn oma, dus vandaar)
kooppunten 1,35

Vomar totaal: 14,81 euro

8 september: AH boodschappen

dubbelfris 1,35 (alvast voor mijn verjaardag)
arla yoghurt vanille 1,60
arla milde yoghurt 1,39
melk 1,15
2x kleine unox kippensoep 1,98
verspakket groentesoep 3,- (B)
2x milka reep 1,48 (B)
zak Elstar 2,49 (B)
peterselie 1,99
2x voordeelpak basis voor macaroni en spaghetti saus 3,98
groentemix 2,-
3x prei 1,65
zak pistoletjes 1,70
cocktailnootjes 1,39
banaan 0,29
2x komkommer 1,42 (B)
koopzegels 2,80

Totaal AH: 31,66 euro

Boodschappen totaal: 46,47 euro (46,45 betaald)

Mijn budget voor deze week was 54 euro. Want ik had al 4 euro in de Vomar portemonnee zitten. Van het geld wat ik overhield stopte ik 5 euro in mijn ‘extra’ spaarpot en de rest deed ik in mijn ‘extra boodschappen’ spaarpot. Zo heb ik nu de 10 euro extra verjaardagsgeld bij elkaar! Dus dat voelt goed.

Bij mij gaat het extra voorraad inslaan al goed! Hoe gaat dat bij jullie? Of doe je daar niet aan?

7 thoughts on “My weekly Moneyzz 23”

 1. Ik heb een enorme voorraad, dus vaak haal ik alleen maar verse dingen – op dit moment – en maak ik daar gerechten mee! Eerder kocht ik wel alvast veel in, zodat ik nooit te kort kwam. Dat kostte ook extra veel natuurlijk, maar zodra ik het nodig had, leek het alsof het ‘gratis’ was, haha.

  1. Ja voorraad inkopen kan wel fijn zijn voor periodes waarin je net even 5 weken met je geld moet doen in plaats van 4 weken. En dan is het mooi meegenomen wanneer je iets uit de kast kunt trekken en minder geld hoeft uit te geven.
   Ik haal het vaak alleen in de aanbieding. Dat ik dan mijn voorraad aanvul. Maar nooit extreem veel.
   Behalve nu dan, omdat ik die btw verhoging eventjes wil vermijden de eerste maanden van volgend jaar.

 2. Wij hebben geen grote voorraad nee.
  Wel wil ik deze winter wortels en kolen op voorraad kopen als ze in de aanbieding zijn en bewaren. Komende week bij Ap de winterwortels 1 kilo biologische voor 99 eurocent dus daar koop ik een paar kilo van en kuil ze in.

  Zodra de witte en rode kolen in de aanbieding zijn koop ik daar ook wat meer van om deels zo te bewaren op donkere koele plek en ik wil eens zelf zuurkool proberen te maken.

 3. Ik kwam gisteren bij toeval op je blog terecht, en gisteren en vandaag heb ik al je blogjes gelezen. Wat schrijf je leuk! Ik heb alleen wel wat vraagjes over je cijfertjes. Misschien dat je die wilt beantwoorden?
  Je schrijft steeds bij uitgaven hypotheek, dat het gaat om jouw deel. Woon je met meerdere mensen, en delen jullie de kosten?
  Je bedrag voor de zorgverzekering zijn naar ik aanneem je premie -/- je zorgtoeslag?
  In je lijstjes met boodschappen ziet het er erg gezond uit, vooral veel groente, maar ik zie geen snoep (ja, 1 keertje chocoladerepen), geen koek, geen chips, enz. Ik begrijp dat je geen brood eet, en dat je ‘s ochtends yoghurt eet en als lunch soep, maar eet je echt nooit tussendoortjes of snacks? Dan zul je die 9 kilo toch wel snel kunnen kwijtraken?
  Ik heb je blog op mijn eigen blog in mijn leeslijst gezet, zodat ik je makkelijk kan volgen. Veel succes met alles!

  1. Hey wat leuk dat mijn blog nu in je leeslijst staat! Thanks voor je compliment!
   Deze wil ik wel beantwoorden hoor 🙂 Ik woon alleen, maar de hypotheek staat op naam van mijn moeder. Zelf kan ik geen (volledige) hypotheek krijgen omdat ik niet fulltime kan werken vanwege gezondheidsredenen. Zij wil graag een goede toekomst voor mij en helpt mij daarom op deze manier. Huur wordt alsmaar duurder en ga ik in de toekomst niet kunnen betalen, door extra af te lossen op de hypotheek worden de maandlasten steeds lager, waardoor ik die in de toekomst uiteindelijk wel kan betalen.
   Meestal lossen we het deel wat ik betaal extra af bij de bank. 1 of 2x per jaar. Maar momenteel hebben we dit even stopgezet zodat ik het op kan sparen voor de toekomstige verhuizing. Deze buurt holt achteruit, de omgeving is een stuk drukker geworden en dit gebouw is enorm gehorig, waar ik vrij slecht tegen kan. Vandaar dat er verhuisd gaat worden naar een normale woning. Hier heb ik dan ook iets meer ruimte voor logees. Ook wel zo gezellig! Want hier kan dat eigenlijk niet echt.
   Mijn zorgverzekering is idd het bedrag wat ik zelf nog bij moet leggen als ik de zorgtoeslag van de premie aftrek.
   Snoep eet ik idd nooit, chocola wel, maar geen bergen. Koek haal ik maar héél soms in huis en daar doe ik onwijs lang mee, want tja als je in je eentje bent en niet dagelijks koek eet doe je daar ineens heel lang mee. En Chips haal ik nooit bij de supermarkt, maar bij de Hema voor 50 cent een zak. Heel soms vergeet ik die weleens in het overzicht te zetten. Dus het kan zijn dat je dat daarom mist op mijn lijstje.
   Brood eet ik maar heel soms. Als ik bijvoorbeeld melk op wil maken haal ik een halfje om wentelteefjes te maken of een broodje met ei te eten. Meestal eet ik in het weekend pistoletjes omdat ik met mijn soep 5 dagen doe. Maar die liggen ook gewoon in de vriezer. Dus hoef ik ook niet wekelijks te halen. Alleen wanneer de voorraad op is/ bijna op.
   Ik eet als tussendoortjes dan wat stukjes chocola, of fruit. Of soms dus chips als ik het in huis heb. Soms een koekje, maar ik eet ook niet dagelijks een tussendoortje nee. Dat heb ik mezelf een beetje afgeleerd.
   Inmiddels ben ik ook alweer 3,5 kilo kwijt gelukkig 🙂 Maar nu blijf ik weer even hangen. Wellicht beweeg ik te weinig, want behalve een halfuur naar huis lopen vanaf mijn werk 2 dagen pw doe ik niks aan sport. In het verleden wel gedaan, op de zaterdag, maar toen kon ik ook gaan werken op zaterdag en toen ben ik ermee gestopt. Ik wil wel meer gaan wandelen, wellicht een trampoline aanschaffen (als ik verhuisd ben). Of een springtouw. Dat ik op die manier maar 1x geld hoef uit te geven en dan ‘gratis’ kan bewegen. Naast stofzuigen en wandelen 😉
   Dankje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *