My weekly Moneyzz 24

My weekly Moneyzz 24. Vorige week konden jullie zien dat ik weer wat extra inkopen deed met een verhoogd budget. Deze week zijn het weer de normale boodschappen, dus kijk verder naar mijn uitgaven.

My weekly Moneyzz 24

My weekly Moneyzz 24

My weekly Moneyzz 24. Vorige week deed ik weer even een voorraadje aan inkopen. Deze week zijn het weer gewoon de normale boodschappen. Verder deed ik deze week geen aankopen, dus ik had een lekker goedkoop weekje. Wat ook wel eens mocht na de dure week van vorige week. Mijn budget voor deze week was 20 euro.

15 september: AH Boodschappen

B = Bonus

verspakket groentesoep 3,29
arla milde yoghurt 1,39
arla vanille yoghurt 1,55
komkommer 0,95
1 prei 0,55
4x basis voor lasagne mix 5,76
banaan 0,18 (B)
cocktailnootjes 1,39
groentemix 2,-
halfje wit brood 0,65
koopzegels 1,70

Totaal: 19,41 euro. Ik hield dus 60 cent over van mijn weekbudget wat ik in een portemonnee stopte waar al 60 cent in zat. Dit maakt samen alweer 1,20 euro. Wanneer ik 2 euro bij elkaar heb koop ik daar een cadeautje van (blikje speculaasjes) voor 1 van de meiden op Gran Canaria die ik weer ga zien tijdens mijn vakantie over een paar weken.

Koop jij vaak zomaar een cadeautje voor iemand, bijvoorbeeld als je diegene lang niet gezien hebt? Of alleen wanneer iemand jarig is?

 

One thought on “My weekly Moneyzz 24”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *