My weekly Moneyzz 25

My weekly Moneyzz 25. Vorige week konden jullie mijn uitgaven zien. Deze week is de uitgebreide versie weer aan de beurt met mijn inkomsten en mijn uitgaven.

My weekly Moneyzz 25

My weekly Moneyzz 25. Natuurlijk kunnen jullie ook deze week weer lekker mee kijken met mijn inkomsten en uitgaven. Vandaag weer een uitgebreide versie, want het was weer tijd om salaris te ontvangen! Dit is de laatste keer dat ik een heel salaris krijg. Omdat september de laatste hele maand is dat ik gewerkt heb/ werk.

Salaris: 250 euro
Overuren: 207,97 euro
Overige inkomsten: 311,26 euro

Totaal: 769,23 euro

Toch ging ik ook deze maand alweer richting de 800 euro. Dit had ik niet verwacht, juist omdat mijn overuren zo weinig waren omdat ik in augustus bijna 2 weken vrij geweest ben. Dus ik ben ook voor deze maand weer tevreden.
De overige inkomsten waren ook weer over de 300 euro, dus ook daarmee ben ik zeker weer tevreden.

Mijn overige inkomsten bestaan uit; maandelijkse toelage van mijn oma, om leuke dingen van te doen, maar eigenlijk betaal ik er meestal gewoon de belangrijkste rekeningen van. Verder zijn deze inkomsten: verkoop opbrengsten, uitbetalingen van spaarsites, losse opdrachten, crowdfunding, blog inkomsten en smaaktesten.

Van Google Adsense mag je namelijk niet precies bekend maken hoeveel geld je verdient, schijnt zo. Maar omdat ik jullie wel mijn inkomsten vertel, heb ik het kopje ‘overige inkomsten’ in het leven geroepen. Dit is dus een combinatie van diverse inkomstenbronnen zoals hierboven vermeld.

Dit betaal ik deze maand van mijn inkomsten

  • 150,- Mijn deel van de hypotheek
  • 12,52 Vodafone
  • 100,- Boodschappen
  • 20,- Kapper pot
  • 10,- Uitjes
  • 22,05 Zorgverzekering
  • 10,- Extra spaarpot
  • 33,23 Buffer
  • 395,- Verhuizen spaarrekening

Totaal: 752,80 euro Het geld wat over bleef liet ik op mijn betaalrekening staan.

Zoals jullie kunnen zien heb ik mijn ‘Verhuizen’ spaarrekening flink aangevuld. Met 515 euro is er op deze spaarrekening nu wel echt een heel mooi begin gemaakt en daar komt natuurlijk nog veel meer geld bij dit jaar. Ook is er alweer extra geld naar me onderweg wat ook voor die spaarrekening is, maar dat lezen jullie pas weer in mijn volgende maandoverzicht.

Overige uitgaven

Vrijdag 21 sept; Kruidvat 8,- euro

Vandaag kocht ik alvast 4 deo bussen. Want het was 1+1 gratis. Uiteindelijk heb ik nu dus gewoon 2 euro per bus betaald, wat ik een mooi bedrag vind. Deze voorraad is alvast voor volgend jaar, want voor dit jaar heb ik nog genoeg deo liggen. Dit betaalde ik uit mijn ‘extra’ spaarpot.

20 september: Kruidvat 4,- euro 2x mini koekblikje met Speculaas. Is een cadeautje voor 2 Canarische vriendinnen. Dit geld had ik al apart liggen. Dus gaat niet van mijn weekbudget af.

22 september: Rituals 15,- euro gezicht zonnebrandcrème. Topspul, plakt niet zo smerig als normale zonnebrand op je gezicht. Is alvast voor de vakantie.

22 september: Tasectan 10,26 euro (de sachets voor kinderen, dubbele dosis nemen, dan is het ook gewoon voor volwassenen). Dit is alvast om mee te nemen op vakantie.

22 september: 4 markeerstiften en nog een dikke zwarte stift 8,49 euro. Dit bedrag pinde ik van mijn betaalrekening. Omdat ik hier 10 euro voor gereserveerd had maakte ik vanmiddag thuis direct 1,51 euro over naar mijn ‘buffer’ spaarrekening omdat ik dat geld ‘over had’.  En alle kleine beetjes helpen!

Boodschappen

Deze week heb ik weer een hoger boodschappen budget dan normaal. Zo ga ik namelijk alvast wat dingetjes inkopen voor de vakantie die nog gehaald moeten worden. En verder doe ik natuurlijk ook gewoon mijn weekboodschappen. Dus kijk lekker mee! Mijn budget voor deze week is 69,20 euro want ik had er stiekem al 80 cent afgehaald voor de koekjes voor m’n Canarische vriendinnen.

22 september: Vomar

2x geraspte kaas 2,98 euro
3x ham-kaas croissant 1,- euro (aanbieding en ik had honger omdat ik eerst al naar de stad gereden was voor die aankopen, dus toen was het al lunchtijd zonder dat er erg in had).
kooppunten 0,40 euro

Totaal Vomar: 4,38 euro

22 september: AH Boodschappen

PB = Persoonlijke Bonus

2x vuilniszakken 1,98 euro
arla milde yoghurt 1,39 euro
arla vanille yoghurt 1,55 euro
zak appels 2,49 euro
doos 10 eieren 2,45 euro
4 prei 2,20 euro
cocktailnootjes 1,39 euro
verspakket groentesoep 3,29 euro
2 komkommers 1,98 euro
banaan 0,29 euro
groentemix 1,50 euro (PB)
ah eiersalade 1,85 euro
koopzegels 2,20 euro

Totaal AH: 24,56 euro. Dus ik betaalde 24,55 euro.  Want ik betaal dit soort dingen altijd contant.

In totaal was ik van mijn weekbudget dus 54,20 euro kwijt. Omdat ik 69,20 te besteden had heb ik nu nog 15 euro over. Hiervan moet ik nog wat dingetjes kopen waar ik deze week niet aan toe gekomen ben, dus ik laat dat geld nog even apart liggen.

One thought on “My weekly Moneyzz 25”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *