My weekly Moneyzz 26

My weekly Moneyzz 26. Vorige week konden jullie weer zijn hoeveel inkomsten en vaste lasten ik de afgelopen maand had. Deze week zien jullie weer mijn uitgaven van afgelopen week.

My weekly Moneyzz 26

My weekly Moneyzz 26. Vorige week konden jullie precies zien hoeveel geld er afgelopen maand binnen kwam en hoeveel vaste lasten ik had. Maar natuurlijk ook gewoon welke boodschappen ik kocht. Deze week kunnen jullie weer mijn boodschappen zien. Dit zijn de laatste normale weekboodschappen die ik doe voordat ik op vakantie ga. Volgende week zien jullie een MWM waarin ik alvast wat houdbare dingen voor mijn verjaardag koop en wat vliegtuigsnacks. Hoe het tijdens mijn vakantie zal gaan met artikelen leg ik jullie volgende week uit.

29 september; AH Boodschappen

B = Bonus

verspakket groentesoep 2,47 (B)
arla vanille yoghurt 1,49
arla milde yoghurt 1,39
banaan 0,27
zoete aardappels 1,34
2x milka reep 1,48 (B)
komkommer 0,99
3x prei 1,65
groentemix 2,-
koopzegels 1,30

Totaal AH: 14,38 euro.

Verder ging ik ook naar de Vomar. Daar haalde ik de kinderbueno alvast voor in het vliegtuig, de croissants als lunch. De rest is voorraad voor volgend jaar.

29 september: Vomar

2x kinder bueno 1,98
2 hamkaas croissants 0,98
2x tagliatelle 2,38
2x olijfolie 12,58
kooppunten 1,79

Totaal: 19,71 euro.

Dus de totaalprijs van vandaag was;  34,09 euro. Mijn gewone budget was 25 euro voor deze week. Ik had wat extra geld erbij gepakt zodat ik ook wat extra inkopen kon doen/ alvast wat vliegtuigvoer kon inkopen. Het geld wat over bleef hield ik in mijn portemonnee voor volgende week. Want dan koop ik op het laatst nog wat dingen voor in het vliegtuig in de supermarkt. Maar dat zullen jullie volgende week wel lezen.

 

 

One thought on “My weekly Moneyzz 26”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *