My weekly Moneyzz 27

My weekly Moneyzz 27. Vorige week konden jullie mijn normale weekuitgaven zien. Deze week zien jullie mijn laatste uitgaven voor de vakantie. En dus geen weekboodschappen.

My weekly Moneyzz 27

My weekly Moneyzz 27. Deze week laat ik jullie zien wat ik deze week nog deed aan laatste uitgaven voordat ik op vakantie ging. Ik kocht natuurlijk geen weekboodschappen voor volgende week omdat ik dan al op vakantie ben. Ook zet ik hierbij alvast wat ik tot nu toe aan verjaardaguitgaven gedaan heb qua boodschappen.

Verjaardag boodschappen

Deze aankopen deed ik op diverse dagen, de data zijn niet zo van toepassing, maar hierdoor staat er dus een paar keer dezelfde winkel in het onderstaande rijtje.

AH:

2x cocktailnootjes 2,78
koopzegels 0,20

Totaal; 2,98 euro

Hema:

4x naturel chips 2,-
2x paprika chips 1,-

Totaal; 3,- euro

AH:

3x hertog jan bier incl statiegeld 2,37
tortilla wraps 1,89
koopzegels 0,40

Totaal: 4,66 euro

In totaal gaf ik voor mijn verjaardag dus al 10,64 euro uit en daar zal nog wel geld bij gaan komen. Want na mijn vakantie doe ik natuurlijk de laatste aankopen voor mijn verjaardag die ik op dit moment nog niet kan kopen.

Vliegtuig snacks

6 oktober Bakker Bart:

4x kaascroissant 5,50 euro

Totaal 5,50 euro. Deze broodjes kocht ik voor mijn moeder en mij voor in het vliegtuig, zodat we onderweg lekker kunnen eten als we trek krijgen. Ik had ze al van tevoren besteld. Ook gaan er diverse snacks mee. Zo wel dingen die we al thuis hadden liggen, als dingen die ik vandaag nog kocht in de supermarkt.

6 oktober: AH vakantie boodschappen

komkommer 0,96

Volgende week is er géén My weekly Moneyzz. Wel komt er dan een ander artikel online. Op donderdag 25 oktober komt er een My weekly Moneyzz online van mijn eerste vakantie week en de dag erna op vrijdag 26 oktober komt er een My weekly Moneyzz online van mijn 2e vakantieweek.

5 thoughts on “My weekly Moneyzz 27”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *