My weekly Moneyzz 29

My weekly Moneyzz 29. Vorige week konden jullie lezen dat je eerst jezelf moet betalen. Deze week deel ik met jullie de kosten van onze 2e vakantieweek.

My weekly Moneyzz 29

My weekly Moneyzz 29

My weekly Moneyzz 29. In dit artikel zien jullie onze vakantie uitgaven van de tweede vakantieweek. Dit is van 14 oktober t/m 19 oktober. Mijn moeder heeft hier grotendeels voor betaald. Ik had deze vakantie voor mijn verjaardag gekregen. Zelf heb ik haar een het begin gewoon een bedrag gegeven voor de hele vakantie. Hierdoor rekende zij steeds af. Behalve de dingen die ik zelf shopte, die betaalde ik gewoon zelf. Alle taxiritten vermeld ik inclusief fooi. De CC staat voor Centro Comercial, ofterwijl een winkelcentrum.

Wij hadden in ons verblijf ontbijt erbij en avondeten. Dus hier hebben wij geen geld aan hoeven uitgeven tijdens onze vakantie. Drinken zoals water en thee is ook gewoon gratis, maar frisdrank of alcohol kostte wel geld.
Wanneer er geen lunch vermeld staat op een dag, hebben wij gewoon op onze hotelkamer gegeten omdat wij tijdens de eerste keer Hiperdino boodschappen al dingen meegenomen hadden om op onze kamer te kunnen lunchen.

Zondag 14 oktober

drankjes bij verblijf 15,-

Deze dag lunchten we dus ook op onze kamer en we lagen deze dag alleen bij het zwembad waardoor we geen verdere kosten hadden.

Totaal: 15,- euro

Maandag 15 oktober

Fooi schoonmaak 1,50
Taxi verblijf – CC Kasbah 3,-
dunne broek voor mezelf 10,-
rugzak voor mezelf 50,-
handtas voor mezelf 37,50
sleutelhanger voor mezelf 2,95
Fleece trui voor mezelf 23,-
Taxi CC Kasbah – verblijf 3,-
drankjes bij verblijf 11,-

Totaal: 141,95 euro

Dinsdag 16 oktober

Taxi verblijf – Faro Maspalomas 6,-
Taxi Faro Maspalomas – CC Bellavista (San Fernando) 6,50
Apotheek 2x neusspray en 2x Talquistina (crema) 33,78
Boodschappen Hiperdino (grotendeels voor thuis) 30,73
Taxi CC Bellavista – verblijf 5,-
Lunch bij verblijf incl. drinken 13,-
Gedeelde Taxi verblijf – boulevard Playa 1,40
2x wc strand Playa 1,-
2x strandstoel en 2x parasol 10,-
Taxi strand Playa – verblijf 4,-

Totaal: 111,41 euro

Woensdag 17 oktober

Taxi verblijf – Cita 3,50
dozen en 2 kaarten postkantoor 10,33
2x neusspray 12,80
Taxi CC Yumbo – verblijf 3,-
Lunch en drinken bij verblijf 24,-

Totaal: 53,63 euro

Donderdag 18 oktober

Taxi verblijf – Strand Playa 3,-
Taxi strand Playa – verblijf 3,50
1x neusspray 6,39
Lunch en drinken bij verblijf 15,50
Cocktail zonder alcohol 6,-

Totaal: 34,39 euro

Vrijdag 19 oktober

Fooi 2 meiden bij verblijf 5,-
Fooi 2 vriendinnen bij verblijf 10,-
Lunch en drinken bij verblijf 23,50
Fooi buschauffeur 2,50
2 water op vliegveld 4,60
vliegtuig 2 thee en 1 water 8,40

Totaal: 54,- euro

De totale uitgaven van ‘week’ 2 zijn dus in totaal: 410,38 euro. Waarvan 128,45 euro persoonlijke uitgaven van mij waren. Dit bestond uit kleding, tassen en fooi voor mijn vriendinnen. In de tweede helft van onze vakantie hebben we dus duidelijk minder geld uitgegeven, maar dat komt omdat we ook wel zo’n beetje klaar waren met shoppen.

Tot slot

Ook heb ik in deze overzichten al mijn aankopen gezet als dat ik ze zelf gekocht had, maar ik heb ook nog diverse dingen cadeau gekregen van mijn moeder (ook nog extra voor mijn verjaardag). Hierdoor hield ik van mijn shopgeld in totaal 170 euro over. Hiervan deed ik 20 euro alvast in mijn spaarpot voor de volgende keer. Dat geld is om weer mee te nemen. De overige 150 euro stortte ik op mijn vakantie spaarrekening voor de volgende keer samen met de 25 euro die ik over hield van mijn fotoalbum omdat daar korting op zat.

Eigenlijk was ik eerst van plan om dit geld weg te zetten voor de verhuizing, maar ik heb nu alweer heimwee naar Gran Canaria. En ik wil niet zo lang wil wachten tot ik mijn vriendinnen weer kan opzoeken. Daarom heb ik toch besloten om dit geld alvast naar mijn vakantie spaarrekening te zetten. Want als ik geen dingen van mijn moeder gekregen had, dan had het geld ook op geweest.

Volgende week zien jullie weer een uitgebreide My weekly Moneyzz. Dan zien jullie mijn inkomsten van oktober en mijn uitgaven. Zoals jullie gewend zijn.

Hoe regel jij je geld als je op vakantie bent? En wat doe je met geld wat je over houdt na afloop waarvan je gedacht had dat je het uit zou geven?

 

One thought on “My weekly Moneyzz 29”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *