My weekly Moneyzz 30

My weekly Moneyzz 30. Vorige week konden jullie mijn uitgaven zien van onze 2e vakantieweek. Deze week kunnen jullie weer mee kijken met mijn inkomsten en mijn uitgaven.

My weekly Moneyzz 30

My weekly Moneyzz 30

My weekly Moneyzz 30. Na alle vakantiedrukte, nu weer een normale My weekly Moneyzz. Deze keer loop ik wel een weekje achter met mijn inkomsten vermelden, maar dit leek me voor nu even makkelijker. Zodat de vorige 2 artikelen echt even helemaal in vakantiestijl waren.

Deze keer bestaat mijn salaris uit de 2 weken dat mijn contract nog liep in oktober, plus mijn overuren van september. En omdat ik in september elke dag extra heb kunnen werken (alle daldagen) kwam ik in totaal nog op een mooi heel maandsalaris uit gelukkig!

Salaris incl. overuren: 565,38 euro
Overige inkomsten: 287,47 euro
Verjaardag: 50 euro (dit kreeg ik op de dag zelf gestort op mijn rekening, overige verjaardaginkomsten zien jullie bij mijn volgende maandinkomsten).

Totaal: 902,85 euro

Van tevoren had ik niet verwacht dat ik deze maand in totaal de 900 euro aan inkomsten zou halen, dus daar ben ik natuurlijk helemaal blij mee! De overige inkomsten waren deze maand wat aan de lage kant, maar die maanden zitten er ook tussen. Al met al ben ik gewoon tevreden.

Mijn overige inkomsten bestaan uit; maandelijkse toelage van mijn oma, om leuke dingen van te doen, maar eigenlijk betaal ik er meestal gewoon de belangrijkste rekeningen van. Verder zijn deze inkomsten: verkoop opbrengsten, uitbetalingen van spaarsites, losse opdrachten, crowdfunding, blog inkomsten en smaaktesten.

Van Google Adsense mag je namelijk niet precies bekend maken hoeveel geld je verdient, schijnt zo. Maar omdat ik jullie wel mijn inkomsten vertel, heb ik het kopje ‘overige inkomsten’ in het leven geroepen. Dit is dus een combinatie van diverse inkomstenbronnen zoals hierboven vermeld.

Dit betaal ik deze maand van mijn inkomsten

 • 150,- Mijn deel van de hypotheek
 • 12,64 Vodafone (hey, ineens is dit omhoog gegaan??? Heel apart!)
 • 100,- Boodschappen
 • 20,- Kapper pot
 • 10,- Uitjes
 • 20,- Extra Spaarpot
 • 134,34 Buffer
 • 322,50 Verhuizen Spaarrekening
 • 40,- Reservering kerstcadeaus
 • 70,- Diversen (blijft op betaalrekening staan)

Totaal: 879,48 euro. Ik denk dat deze maand niet helemaal klopt, dat ik nog ergens 20 euro aan uitgegeven heb, of ergens voor weggezet heb zonder het op te schrijven, want het verschil tussen mijn uitgaven en inkomsten is zo’n 20 euro. En op mijn betaalrekening staat het niet. Wellicht komt de verwarring door de vakantie, want toen ben ik gestopt met opschrijven. Om het pas na de vakantie weer op te pakken.

Ik haalde 120 euro van de Freedom rekening af. Want onze hypotheek is met 20 euro per maand omlaag gegaan omdat de rente aangepast is naar beneden. Daarnaast had ik daar 100 euro extra op gezet, maar deze heb ik nu overgemaakt naar de Buffer spaarrekening.
Daarnaast haalde ik ook de 100 euro van de Auto spaarrekening af en ook die zette ik naar de Buffer spaarrekening. Dit heb ik natuurlijk niet vermeld bij de inkomsten/ uitgaven, want dit heb ik gewoon verschoven van spaarrekening naar spaarrekening.

Zoals jullie kunnen zien heb ik mijn Buffer spaarrekening een goede boost gegeven. Ik vind namelijk dat deze rekening te traag groeit. Dus daar besloot ik iets aan te doen nu ik nog salaris binnen krijg. Dus zette ik er ook nog 100 euro extra op van mijn salaris. In totaal staat mijn Buffer spaarrekening nu op 521,90 euro. Dus dat begint ook eindelijk ergens op te lijken. Volgende maand wil ik van mijn laatste salaris ook weer een leuk bedrag extra erop zetten naast de bedragen die er standaard heen gaan.

Als we kijken naar mijn Verhuizen spaarrekening, dan is daar deze maand 322,50 euro bij gekomen. Ook een mooi bedrag. Daarmee is die spaarrekening nu op een bedrag gekomen van 837,50 euro. Dus dat gaat al hard richting de 1000 euro. Dus dat geeft wel een heel goed gevoel!

Overige uitgaven

Dinsdag 23 oktober: Blokker 12,56 euro. Tefal koekenpan. In mijn oude koekenpan zaten de krassen en het ging bladderen in het midden, niet heel gezond om daar nog in te blijven bakken, dus tijd voor een nieuwe! Ik had hier op mijn betaalrekening al geld voor apart gehouden en omdat de blokker nu de actie had van je oude koekenpan inleveren en korting krijgen kocht ik mijn nieuwe koekenpan voor deze mooie prijs!

Dinsdag 23 oktober: The Body Shop 9,- euro. Tea Tree oil. Gewoon om mijn voorraad weer aan te vullen. Normaal kost dit 14 euro, maar omdat ik jarig geweest was stond er een kortingbon van 5 euro op mij te wachten, dus kocht ik een nieuwe Tea Tree oil met 5 euro korting. Dit betaalde ik vanuit mijn ‘extra’ spaarpot.

Donderdag 25 oktober: Kruidvat 8,- euro. 4x Nivea deo. De 1 plus 1 gratis actie was er weer, dus haalde ik nog een paar bussen deo, zodat ik dat de eerstkomende maanden niet meer hoef te kopen. Ook dit betaalde ik uit de ‘extra’ spaarpot.

Donderdag 25 oktober: Bruna 9,75 euro. Ik kocht mijn nieuwe agenda vulling van 2019. Dit bedrag pinde ik van mijn betaalrekening.

AH verjaardag Boodschappen en wat weekboodschappen 25 oktober:

 • aard. schijfjes 1,39
 • slagroomsoesjes 3,-
 • 3x komkommer 2,85
 • kookroom 0,65
 • 2x smeerbare brie 3,78
 • 1x tortilla verpakking 1,89
 • ijsbergsla zakje 1,49
 • zakje bloemkool 2,29
 • koopzegels 1,70

Totaal: 19,04 euro.

Donderdag 25 oktober: ‘t Pannekoekhuis Westendorp 11,35 euro. Hiervoor haalde ik 15 euro van mijn uitjes spaarrekening. Het restant wat ik overhield liet ik op de betaalrekening staan.

Zaterdag 27 oktober: 29,24 euro. Ik haalde 30 euro van mijn spaarrekening af om mijn fotoboek te betalen. Dit geld had ik al gereserveerd staan hiervoor. Het geld wat ik overhield bleef op mijn betaalrekening staan.

Ik liet steeds het restant op mijn betaalrekening staan omdat ik nog diverse dingen moet/ wil kopen. Als ik dat gedaan heb, ga ik pas kijken wat er naar mijn Buffer rekening kan. Dat werkt voor nu even een stuk handiger dan het per aankoop bekijken. Wellicht hoef ik zo minder extra geld weg te zetten van mijn salaris. Deze week was het ineens een héle uitgebreide My weekly Moneyzz, maar wellicht is dat ook weleens leuk voor jullie als lezers 😉

Hebben jullie ook weleens een week waarin jullie ineens heel veel extra uitgaven doen?

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *