My weekly Moneyzz 32

My weekly Moneyzz 32. Vorige week konden jullie mee kijken met mijn uitgaven. Deze week deed ik nog meer uitgaven. Dus kijk weer gezellig mee!

My weekly Moneyzz 32

My weekly Moneyzz 32. Deze week deed ik voor mijn doen veel uitgaven. Dus kijk weer gezellig mee! We beginnen met de weekboodschappen.

Maandag 5 november: AH Boodschappen

2x hak appelmoes 2,98
vanille yoghurt 1,29
6x pannenkoekenmix 5,10
2x fusilli 2,50
groentemix 2,-
half brood 0,65
banaan 0,31
1 prei 0,55
koopzegels 1,50

Totaal: 16,88 euro. Het geld wat ik over hield stopte ik in zijn geheel in mijn ‘extra boodschappen’ spaarpot. Hierin spaar ik nu voor de boodschappen voor de feestdagen. Wat er na de feestdagen overblijft stort ik op mijn spaarrekening om te verhuizen.

Maandag 5 november: Bruna. 1,29 euro. Een vel gekleurd karton. Deze ga ik als achtergrond gebruiken in een fotolijst om mijn uitvergrootte foto’s op te plakken.

Dinsdag 6 november: Kruidvat 11,99 euro. Ik haalde mijn foto’s op en een foto die ik op poster formaat had laten afdrukken. Naderhand kwam ik er thuis achter dat ze mij maar een deel van de foto’s mee gegeven hebben. Dus deze ga ik donderdag ophalen.

Dinsdag 6 november: Bol.com 14,88 euro. Oplaadbare batterijen. Dit is het laatste setje batterijen die ik nodig heb voor mijn kerstdorp omdat er 2 huisjes helaas niet op adapters kunnen.

Dinsdag 6 november: Xenos poster webshop 16,98 euro. Wissellijst voor mijn poster besteld.

Dinsdag 6 november: Vocabulaire stickers Spaans 13,95 euro

Donderdag 8 november: Kruidvat restant foto’s 0,40 euro

Donderdag 8 november: Hema maatbeker 3,50 euro

Zoals jullie zien deed ik de afgelopen week veel verschillende ‘extra’ uitgaven. Eigenlijk waren ze zo’n beetje allemaal wel ingepland. Behalve de Spaanse stickers, want ik had verwacht dat ik die pas de volgende keer op vakantie kon gaan kopen. Dus dat viel me weer mee!

Waarvan betaal jij dit soort extra uitgaven? Ik betaalde het van de betaalrekening, waar ik genoeg geld op had laten staan voor al deze aankopen.

One thought on “My weekly Moneyzz 32”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *