My weekly Moneyzz 33

My weekly Moneyzz 33. Vorige week konden jullie lezen waar ik allemaal geld aan uit gaf. Deze week zien jullie dat ook, maar was het een stuk minder!

My weekly Moneyzz 33

My weekly Moneyzz 33

My weekly Moneyzz 33. Waar ik vorige week veel extra geld uit gaf, bleef het deze week juist weer redelijk beperkt! Dus kijk weer gezellig mee met mijn uitgaven! Ik begin weer met mijn weekboodschappen.

Maandag 12 november: AH Boodschappen

B = Bonus

6x Milka reep 4,75 (B)
jonge kaas plakken Maaslander 2,35
half brood 0,65
6x maggi roomsaus 4,50
groentemix 2,-
1 prei 0,55
2 bananen 0,67
koopzegels 1,50

Totaal: 16,97 euro. Ik betaalde dus 16,95 euro en aangezien mijn budget deze week 20 euro was, hield ik geld over.

12 november: Bruna. Kerstcadeautje 5 euro. Dit betaalde ik van het geld wat al op mijn betaalrekening stond voor kerstcadeaus.

14 november: Scapino webshop 29,98 euro. Ik bestelde nog 2 zomerbroeken om in te werken. Ik had nog 20 euro op mijn kledingrekening staan, maar omdat ik dit wilde afronden heb ik nog 10 euro extra van mijn uitjes rekening gehaald zodat ik nu klaar ben met zomer werkbroeken kopen.

Toch weer meer geld uitgegeven dan ik van tevoren bedacht had. Maar ik ben wel blij dat ik nu klaar ben met zomerbroeken kopen. Het is nu natuurlijk winter, maar aangezien ik in het voorjaar weer begin met werken vind ik het fijn om de broeken nu alvast klaar te hebben liggen zodat ik ze direct kan gebruiken. Ze moeten namelijk ook eerst nog korter gemaakt worden, want de pijpen zijn te lang.

Hebben jullie al veel uitgaven gedaan deze maand?

One thought on “My weekly Moneyzz 33”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *