My weekly Moneyzz 35

My weekly Moneyzz 35. Kijk gezellig mee met mijn uitgaven van afgelopen week! Ik deed de gewone weekboodschappen, maar ook sloeg ik alvast wat gourmetvlees in voor de feestdagen. Had jij veel uitgaven vorige week?

My weekly Moneyzz 35

My weekly Moneyzz 35. Deze week deed ik de weekboodschappen zoals altijd, maar ook sloeg ik alvast wat gourmet vlees in voor de feestdagen, omdat het in de aanbieding was. Dit is ook gelijk een goede manier om de kosten voor de feestdagen te verdelen over meerdere weken. Het vlees deed ik in de vriezer. Kijk gezellig mee met mijn uitgaven van afgelopen week!

Leestip: Vorige week konden jullie een extra uitgebreide versie zien van dit artikel met mijn inkomsten erbij!

26 november: AH boodschappen

kroketten 12 stuks mora 4,39
vanille yoghurt 1,29
2x roomboter 3,98
mini viennetta 0,76 (B)
smeerbrie 1,89
mora loempia 1,29
1 banaan 0,28
half brood 0,65
groentemix 2,-
1 prei 0,55
koopzegels 1,70

Totaal: 18,78 euro. Ofterwijl 18,80. Helemaal mooi netjes binnen mijn weekbudget van 20 euro dus! De 1,20 euro die ik over hield deed ik in mijn ‘extra boodschappen’ spaarpot.

26 november: AH kerst boodschappen

1x mini hamburgers 1,50
1x mini wienerschnitzels 1,50
koopzegels 0,30

Totaal: 3,30 euro. Nee ik ging niet 2x naar de AH, maar ik rekende wel 2x apart af. Dit vond ik namelijk handiger omdat ik deze boodschappen uit mijn extra boodschappen spaarpot betaalde. En dit geld had ik dan ook meegenomen in een aparte portemonnee. Het restant kon ik daardoor heel gemakkelijk weer meteen terug doen in de spaarpot en verwerken dat ik er 3,30 uit gehaald had. En weer 1,20 erbij van de weekboodschappen natuurlijk. Wellicht klinkt het een beetje omslagtig, maar dit vind ik de meest handige manier.

Als jullie speciaal geld hebben voor de feestdagen, rekenen jullie de kerstdingen dan ook apart af om je overzicht te behouden?

2 thoughts on “My weekly Moneyzz 35”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *