My weekly Moneyzz 36

My weekly Moneyzz 36. Deze week kunnen jullie weer gezellig mee kijken met mijn uitgaven van de afgelopen week. Ik gaf behalve mijn boodschappen geen extra geld uit. Dus kijk gezellig mee!

My weekly Moneyzz 36

My weekly Moneyzz 36. Deze week kunnen jullie weer gezellig mee kijken met mijn uitgaven. Ik deed eigenlijk alleen maar boodschappen deze week. Hierdoor hield ik verder gewoon het geld in mijn zak, of op mijn rekening, of in mijn spaarpotjes. Hoe je het noemen wilt šŸ˜‰

Leestip: My weekly Moneyzz 35

3 dec: AH Boodschappen

halfvolle melk campina 1,25
10 eieren 2,69
vanille yoghurt Campina 1,25
Rosti rondjes 1,75
fusilli 1,19 (hey, de prijs is weer 6 cent gezakt!!)
penne 1,19
zonnatura gember thee 1,16 (korting coupon uit feestfolder)
3x hot choc 8,97
groentemix 2,-
half brood 0,65
2x maggi roomsaus 1,50
2x prei 1,10
banaan 0,35
koopzegels 2,50
2e x koopzegels 0,80

Totaal: 28,35 euro. Ik haalde een vel postzegels voor mijn moeder, daarvoor had ze geld meegegeven en daar kocht ik zelf nog koopzegels bij, dus daarom staat dit 2x vermeld. Ik had deze week 25 euro te besteden, wat betekend dat ik deze week iets teveel uitgegeven heb. Dit los ik op door volgende week minder uit te geven. Wat betekend dat ik volgende week 21,65 te besteden heb qua normaal weekgeld. Wellicht pak ik wat extra geld uit de spaarpot om nog wat voorraad (voor volgend jaar) in te slaan.

Gaan jullie vaak boven je weekbudget?

 

3 thoughts on “My weekly Moneyzz 36”

    1. Ja wanneer je hetgeen wat je koopt echt nodig hebt, dan is dat idd wel voordeliger! Zelf ga ik alleen over mijn budget heen als ik wat in mijn ‘extra boodschappen’ spaarpot heb zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *