My weekly Moneyzz 37

My weekly Moneyzz 37. Deze week kunnen jullie weer gezellig mee kijken met mijn uitgaven van vorige week. Deze keer deed ik naast mijn weekboodschappen nog wat extra inkopen én ik ging weer eens naar de kapper.

My weekly Moneyzz 37

My weekly Moneyzz 37

My weekly Moneyzz 37. Deze week had ik 25 euro te besteden voor mijn weekboodschappen en daarnaast haalde ik 5 euro uit mijn ‘extra boodschappen’ spaarpot voor extra aankopen. Ook haalde ik geld uit mijn kapperpot om voor de laatste keer dit jaar naar de kapper te gaan.

Leestip: My weekly Moneyzz 36

10 december: AH Boodschappen

B = Bonus

4x iglo kombino 10,76
3x vuilniszakken 2,97
3x glansspoelmiddel 4,65
vanille yoghurt Campina 1,25
groentemix 2,-
2x milka 1,72
half brood 0,65
banaan 0,36
2x prei 0,55 (B)
spaarzegels 2,40

Totaal: 27,31 euro. Ik had wat extra geld uit mijn extra boodschappen spaarpot gehaald. Met het restant heb ik nog niks gedaan omdat ik later deze week nog even wat chips bij de Hema wil inkopen alvast voor volgend jaar.

11 december: Hema 8x chips 4,- euro.
Kapper: 64,50

Dit waren de uitgaven die ik vorige week deed. Verder probeer ik zoveel mogelijk geld te besparen en in mijn spaarpotten te stoppen omdat een verhuizing nu wel heel dichtbij lijkt te komen!

Hebben jullie al extra voorraad ingeslagen voor volgend jaar omdat de btw dan omhoog gaat? Ik heb inmiddels al 1 plastic box en 2 boodschappentassen vol klaar staan!

 

One thought on “My weekly Moneyzz 37”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *