My weekly Moneyzz 39

My weekly Moneyzz 39. Kijk weer gezellig mee met mijn uitgaven! Je ziet dat ik deze week mijn geld uit gaf aan de weekboodschappen en daarnaast kocht ik ook mijn dagcrème in de aanbieding en natuurlijk oliebollen voor oud en nieuw.

My weekly Moneyzz 39

My weekly Moneyzz 39. Vorige week konden jullie weer mee kijken met mijn inkomsten (en uitgaven) van december. Deze week zien jullie weer gewoon alleen mijn uitgaven van vorige week. Ik had diverse uitgaven en ik begin gewoon zoals altijd met de weekboodschappen.

Leestip: My weekly Moneyzz 38

24 december: AH Boodschappen

PB = Persoonlijke Bonus

4x macaroni klein 2,76
vanille yoghurt Campina 1,25
2x mix voor lasagnesaus 2,88
2x mix voor macaroni en spaghetti 2,46
lasagne bladen 1,30
2x Calvé yofresh 4,18
Quiche 3,99
bloemkoolschotel mix 0,70 (PB)
banaan 0,31
2x prei 1,18
half brood 0,65
groentemix 2,-
koopzegels 2,30

Totaal: 25,96 euro. Ik had een beetje extra geld uit het boodschappen spaarpotje gehaald waar ik uiteindelijk maar 95 cent van nodig had. Dit om de huidige voorraad in mijn voorraadkast weer aan te vullen naast het halen van de normale weekboodschappen. Mijn weekbudget was namelijk eigenlijk 25 euro.

Donderdag 27 december: Holland & Barret, dagcrème eigen merk 10,40 euro

Zondag 30 december: 5 Oliebollen, 5 euro.

Ik gaf weer even wat extra geld uit, vanwege de feestdagen en omdat ik dagcrème nodig had. De crème was de 2e voor 1 euro en als die aanbieding er is, dan sla ik altijd toe! Maar ik sla nooit overdreven veel in. Ik doe er altijd zo lang mee, dat 2 potjes meer dan genoeg is.

Wat hadden jullie voor lekkers gehaald voor nieuwjaarsavond?

3 thoughts on “My weekly Moneyzz 39”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *