My weekly Moneyzz 4

My weekly Moneyzz 4. Vorige week konden jullie ook zien hoeveel geld af afgelopen maand binnen kwam. Maar deze week zien jullie weer mijn wekelijkse uitgaven.

My weekly Moneyzz 4

My weekly Moneyzz 4. Vorige keer konden jullie zien hoeveel geld er binnen kwam afgelopen maand. Deze keer laat ik weer gewoon mijn uitgaven van de afgelopen week zien! Ik hou ervan om boodschappen te halen als het dus is, dus ik besloot om boodschappen te halen op koningsdag. En het was inderdaad heerlijk rustig in de supermarkt, echt ideaal! Deze week ging ik naar 2 supermarkten en ik had 25 euro te besteden in totaal.

Donderdag 26 april: Spaanse webshop

Vandaag gaf ik 54,70 uit aan een trui en een zomershirtje. Beiden had ik nog nodig. En ik had leuke gezien in een Spaanse webshop met Spaanse tekst erop. Super leuk! Deze uitgave kon ik nog doen van mijn kledinggeld. Ik bracht namelijk de schoenen van 120 euro terug en ik koop schoenen terug van 70 euro. Dus ik had 50 euro over. De overige 4,70 stond nog op mijn betaalrekening. De schoenen moet ik nog bestellen, dus die staan nog niet bij mijn uitgaven šŸ˜‰

Boodschappen

PB = persoonlijk bonus

Vrijdag 27 april: AH
2x vanille yoghurt 2,52
4x loempia kip oriƫntal 5,00
zoete aardappel los 1,01
aardappels los 0,66
zakje broccoli 2,49
zakje groentemix 1,49 (PB)
zak pistoletjes 1,70
2x prei 1,10
Koopzegels 1,60

Totaal: 17,57

Vrijdag 27 april: Vomar
3x zakje strooikaas 4,47
kooppunten 0,45

Totaal 4,92

Het geld wat overbleef stopte ik deels bij de boodschappen van volgende week en de overige 55 cent deed ik in de spaarpot. Niet helemaal hoe ik het normaal doe, maar soms moet dat kunnen. Ik kijk namelijk altijd weer naar wat ik zelf het handigste vind, dus daar gaat mijn geld dan heen.

Zelf vind ik deze rubriek wel leuk om te maken, maar wat vinden jullie van deze rubriek? Daar ben ik ook wel erg benieuwd naar! Zelf vind ik het het leukste om hem te schrijven in de week waarin mijn geld binnen komt. Zoals afgelopen week. Maar ook is het wel leuk om zo mijn uitgaven terug te zien op een rijtje, dan kijk je er vaak toch weer net even anders tegenaan. Tips voor hoe ik deze rubriek leuker zou kunnen maken zijn welkom!

Wat is jouw weekbudget voor boodschappen?

One thought on “My weekly Moneyzz 4”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *