My weekly Moneyzz 41

My weekly Moneyzz 41. Deze week kunnen jullie weer mee kijken met mijn weekboodschappen! Ik deed héél weinig boodschappen, het meeste had ik in voorraad. En ik kocht iets extra’s.

My weekly Moneyzz 41

My weekly Moneyzz 41. Deze week deed ik héél weinig boodschappen. Want ik kwam erachter dat ik ergens teveel geld uitgegeven had. Of nog waarschijnlijker, net een tientje teveel weggelegd heb voor in mijn spaarpot. Dus moest ik even extreem zuinig doen. Gelukkig redde mijn aangelegde voorraad me prima. Daarnaast kwam ook mijn moeder nog met fruit, ijsbergsla en bolletjes aan, dus helemaal fijn!

Leestip: My weekly Moneyzz 40

7 januari: AH Boodschappen

groentemix 2,06
maaslander kaas 2,42
half brood 0,67
2x prei 1,22
banaan 0,28
koopzegels 0,60

Totaal: 7,25 euro. Perfect dus! Ik zie dat de prei 12 cent duurder is dan voorheen, het brood 2 cent en de groentemix 6 cent. De kaas geen idee, dus ik ben in elk geval 20 cent duurder uit dan in 2018. Ik heb er heel bewust op gelet hoe de prijzen nu liggen zodat ik goed kan blijven inschatten wat ik voor mijn weekbudget kan kopen en wat niet.

Daarnaast raakte mijn voorraad douchegel vrij snel op, dus ik kocht 1 fles nieuwe douchegel, want die was in de aanbieding voor 1 euro bij Kruidvat en érg lekker! Dit betaalde ik uit de ‘extra’ spaarpot.

Hoeveel duurder ben jij ongeveer uit met je eerste boodschappen van het nieuwe jaar vergeleken met vorig jaar?

 

One Reply to “My weekly Moneyzz 41”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *