My weekly Moneyzz 42

My weekly Moneyzz 42. Ook deze week deel ik weer mijn uitgaven van vorige week met jullie! Ik haalde boodschappen en kreeg wat extra geld. Waarvoor? Dat lees je zo.

My weekly Moneyzz 42

My weekly Moneyzz 42

My weekly Moneyzz 42. Deze week kreeg ik van mijn moeder wat extra geld (20 euro) omdat ik weerstand druppels wilde halen. Mijn voorraad daarvan was namelijk op en ik gebruik ze nu volop omdat ik niet bepaald gezond ben. Wellicht gewoon een beetje ziek van de stress. Deze druppels zorgen ervoor dat je sneller hersteld wanneer je ziek bent en verder kun je ze blijven gebruiken ter voorkoming dat je ziek wordt. Ideaal dus.

Leestip: My weekly Moneyzz 41!

14 januari: AH Boodschappen

Campina vanille yoghurt 1,29
A. Vogel weerstand druppels 16,44
half brood 0,67
kaas 2,42
groentemix 2,06
banaan 0,33
2x prei 1,22
koopzegels 2,40

Totaal: 26,83 euro. Een net bedrag weer al zeg ik het zelf. Ik had natuurlijk wel geluk dat ik die 20 euro van mijn moeder had, want zelf had ik het niet gehad nu. Verder gaf ik deze week geen geld meer uit. Want ik doe weer even extra zuinig! Dit om mijn spaardoelen zo snel mogelijk te bereiken.

Doen jullie wel eens extra zuinig met boodschappengeld en overige uitgaven om sneller je spaardoel te bereiken?

5 thoughts on “My weekly Moneyzz 42”

 1. Doen jullie wel eens extra zuinig met boodschappengeld en overige uitgaven om sneller je spaardoel te bereiken?
  Eigenlijk niet. Ik doe wel extra zuinig zodat we af en toe, net als ooit, iets kunnen laten bezorgen.
  En oké, als er aan het eind van het jaar een mooi bedrag in de pot zit, gaat dat zo door naar de spaarrekening.

 2. Ja zeker
  Sowies heb ik maar 20 tot 25 om alles van te doen per week, (heb nu nog wel de bank waar ik wekelijk wat spulletjes krijg tm mei) daarna door omstandigheden niet meer, dus ik sla nu zoveel mogelijk : potten groenten,pakjes soep enz op voor na mei
  Het is te doen hoor, ben alleen, de enige extra uitgaven die ik heb (en wil maken zijn de verjaardagen v mijn kleinkinderen) vd rest probeer ik elke euro die ik over , en ja, die heb ik zelfs met dit budget wel, te sparen

  1. Goed en slim van je dat je nu wekelijks de houdbare dingen opslaat! Dat scheelt al echt een hoop geld per maand/ week. Ik heb vorig jaar ook flink ingeslagen omdat de btw nu sinds januari omhoog zou gaan, merk echt dat ik nu per week een stuk goedkoper boodschappen kan halen. Dus ben blij dat ik eind vorig jaar net even wat meer geld eraan uitgegeven heb, ben ik nu in verhouding mooi goedkoper uit!
   Dat bedrag is zeker prima te doen als je alleen bent, is ook mijn (gewone) budget. Heel begrijpelijk die cadeautjes, hoort erbij en is gewoon leuk voor ze. Super goed van je ook dat je wat overblijft probeert te sparen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *