My weekly Moneyzz 43

My weekly Moneyzz 43. Ook deze week kunnen jullie weer zien waar ik vorige week mijn geld aan uit gaf! Ik deed de weekboodschappen en… Ik deel mijn inkomsten ook weer met jullie!

My weekly Moneyzz 43

My weekly Moneyzz 43

My weekly Moneyzz 43. Deze week zien jullie weer mijn extra uitgebreide versie met mijn inkomsten én mijn uitgaven. Natuurlijk deed ik ook weer de weekboodschappen. Daar begon ik mee. Later kocht ik ook nog een flesje tea tree oil bij The Body Shop. Dit betaalde ik uit de ‘extra’ spaarpot. Verder kocht ik ook een super leuke spaarpot, dit betaalde ik uit de ‘extra boodschappen’ spaarpot. Het waren dan wel geen boodschappen, maar vooruit.

Leestip: My weekly Moneyzz 42!

Overige inkomsten: 604,26 euro (- 240 euro die ik leende van de HBZW rek)
Zorgtoeslag: 99,- euro
HBZW: 150 euro. (ik haalde dit van de hypotheek betalen zonder werk rekening, omdat ik nu geen werk heb en hiervoor op deze rekening gespaard heb)

Daarnaast haalde ik dus nog 240 euro van mijn HBZW rekening af om dat weg te zetten voor het spaardoel; kleding. Hierdoor nam ik bij mezelf veel stress weg. Dit geld ga ik vanaf nu rustig aan terug zetten op de HBZW rekening, maar hier is grote haast mee.

Totaal: 853,26 euro

Ik ben erg blij met mijn overige inkomsten, het is een net bedrag. Dus ik ben tevreden! Deels kreeg ik nog redelijk wat extra inkomsten binnen omdat het kerst was, dus ik ben erg benieuwd naar de inkomsten van volgende maand!

Mijn overige inkomsten bestaan uit; maandelijkse toelage van mijn oma, om leuke dingen van te doen, maar eigenlijk betaal ik er meestal gewoon de belangrijkste rekeningen van. Verder zijn deze inkomsten: verkoop opbrengsten, uitbetalingen van spaarsites, losse opdrachten, crowdfunding, blog inkomsten en smaaktesten.

Van Google Adsense mag je namelijk niet precies bekend maken hoeveel geld je verdient, schijnt zo. Maar omdat ik jullie wel mijn inkomsten vertel, heb ik het kopje ‘overige inkomsten’ in het leven geroepen. Dit is dus een combinatie van diverse inkomstenbronnen zoals hierboven vermeld.

Dit betaal ik deze maand van mijn inkomsten

 • 150,- Mijn deel van de Hypotheek
 • 83,- Anderzorg
 • 12,64 Vodafone
 • 100 Boodschappen (60 hiervan werd voor mijn spaardoel en 40 boodschappen)
 • 20 Kapper pot (werd Buffer)
 • 10 Uitjes (werd spaardoel)
 • 10,- Extra spaarpot
 • 138,12 Buffer spaarrekening
 • 0,- Verhuis spaarrekening
 • 120,- GC spaarpot
 • 250,- Kleding spaarrekening
 • 10,- HBZW rekening (ik kon al 10 euro terug zetten van de 240 die ik geleend had!)

Totaal: 853,76 euro. Ik ben blij met hoe ver ik inmiddels al ben met mijn spaardoelen. Wel heb ik weer flink lopen rommelen met geld, maar dat was voor mijn eigen gemoedsrust. Volgens de cijfers zou er een min van een paar cent moeten zijn, maar dit geld is gewoon van mijn betaalrekening af gegaan, dus geen echte mincijfers!

Over het vullen van mijn spaarrekeningen kunnen jullie ook elke maand een artikel lezen. Deze heet ‘spaarplan, hoe gaat het nu?’ met daar achter de maand en het jaartal. Mijn artikel voor deze maand staat al online.

Leestip: Dit deed ik vorige maand met mijn inkomsten!

Overige uitgaven

21 januari: AH Boodschappen

B = Bonus

groentemix 2,06
banaan 0,26
zoete aardappel 0,61
2x prei 1,- (B)
half brood 0,67
koopzegels 0,40

Totaal: 5,- euro. Een heel mooi rond bedrag! Ik hield de helft over en dat kwam goed uit, want eigenlijk had ik een paar weken terug 10 euro teveel weggelegd voor 1 van mijn spaardoelen, maar dat wilde ik niet terugdraaien. Nu heb ik voor de laatste week nog 10,90 over. Die 90 cent ga ik niet gebruiken en heb ik bij voorbaat alvast in mijn ‘extra boodschappen’ spaarpot gestopt.

The Body Shop: 14 euro. Tea tree oil.

24 januari: Huis-spaarpot 6 euro bij Blokker.

Hoe veel geld hebben jullie kunnen sparen afgelopen maand?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *