My weekly Moneyzz 44

My weekly Moneyzz 44. Deze week zien jullie weer wat ik vorige week uitgegeven heb en waar dat geld aan op ging. Uiteraard haalde ik weer mijn wekelijkse boodschappen en verder kocht ik niks.

My weekly Moneyzz 44

My weekly Moneyzz 44

My weekly Moneyzz 44. Deze week haalde ik weer de gewone weekboodschappen en ik had hiervoor een budget van 10 euro. Ik doe nu even tijdelijk extra zuinig om zoveel mogelijk te kunnen sparen. Er zit een verhuizing aan te komen, dus dan is zoveel mogelijk extra geld overhouden wel zo prettig.

Leestip: My weekly Moneyzz 43!

28 januari: AH Boodschappen

2x fleswater 2,20
Campina vanille yoghurt 1,29
kookroom 0,65
3x prei 1,61 (B)
banaan 0,33
groentemix 2,06
half brood 0,67
koopzegels 0,90

Totaal: 9,71 euro. Ik hield dus 30 cent over wat ik in mijn ‘extra boodschappen’ spaarpot stopte.

Hoeveel geld gaven jullie afgelopen week uit aan de wekelijkse boodschappen?

4 thoughts on “My weekly Moneyzz 44”

  1. Gewoon de hele week. Moet ik wel zeggen dat mijn moeder ook mee at deze week (een avond) en dan altijd wat boodschappen haalt. Zo haalde zij deze week bijvoorbeeld een duo pak aardappelschijfjes en de bloemkool en wat fruit omdat ik ook deze week een bloemkoolschotel maakte. Daar eet ik altijd al 3 dagen van. Ik maak altijd 1x per week een gerecht waar ik 3 dagen van kan eten. Dat scheelt heel veel in kosten wanneer je alleen bent. Meestal maak ik dan ook nog een gerecht waar ik 2 dagen van kan eten, dan zijn er al 5 dagen gevuld. De overige 2 dagen varieer ik dan wat meer mee.
   En ik heb natuurlijk vorig jaar veel voorraad ingeslagen, allemaal houdbare spullen, die gebruik ik nu natuurlijk ook. Ook dat scheelt een hoop geld.

 1. Ik begrijp niet zo goed waarom je fleswater zou kopen, en zeker als je een laag inkomen hebt/bezig bent met (be)sparen. Fleswater is gewoon marketing in milieuvervuilend plastic.

  1. Dat koop ik puur omdat ik al een hele tijd last van mijn darmen heb en dat blijkt door het kraanwater te komen. Ik heb na lang zoeken en diverse dingen dat ontdekt. Ik denk dat er de laatste keer bij het doorspoelen van de leidingen iets mis gegaan is. Ik ben namelijk niet de enige die deze problemen ervaart door mijn kraanwater.
   Normaal ben ik groot fan van kraanwater, maar niet als ik daar last van mijn darmen door krijg. En aangezien ik ga verhuizen heb ik er ook geen zin in om nog geld in deze waterleidingen te steken. Dus laat ik het zo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *