My weekly Moneyzz 46

My weekly Moneyzz 46. Zoals jullie in mijn gezondheidsupdate konden lezen, kan de My weekly Moneyzz sinds vorige week wat anders zijn dan normaal qua weekboodschappen. Ook deze week deel ik natuurlijk weer gewoon mijn uitgaven met jullie, dus kijk weer gezellig mee!

My weekly Moneyzz 46

My weekly Moneyzz 46

My weekly Moneyzz 46. Naast de gewone weekboodschappen had ik deze week verder niks nodig, dus verder gaf ik weer geen geld uit! Voor mij begint Februari nu eigenlijk een beetje op een no spend month te lijken. Haha. Maar dat vind ik alles behalve erg!

Leestip: My weekly Moneyzz 45!

11 februari: AH Boodschappen

Campina vanille yoghurt 1,29
groentemix 2,06
3x prei 1,83
half brood 0,67
banaan 0,31
koopzegels: 0,60

Totaal: 6,76 euro. Min 1,25 euro vanwege het inleveren van lege flessen. Dus totaal hield ik deze week 4,50 euro over. Deze stopte ik weer direct in mijn ‘extra boodschappen’ spaarpot. Daar zit inmiddels alweer iets meer dan 10 euro in. Dus dat geeft wel een heel fijn gevoel.

Wat is jullie favoriete toetje? Ik hou erg van ijs! En het ligt eraan welk ijs, soms heb ik trek in de ene soort dan weer in een andere soort. Dat verschilt. Ik heb niet 1 favoriet soort ijs.

 

One thought on “My weekly Moneyzz 46”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *