My weekly Moneyzz 47

My weekly Moneyzz 47. Deze week weer een extra uitgebreide versie! Met mijn inkomsten en mijn uitgaven.

My weekly Moneyzz 47

My weekly Moneyzz 47

My weekly Moneyzz 47. Hier zien jullie weer mijn inkomsten en uitgaven. Ik budgetteerde tot de nul, dus kwam precies mooi uit met alles. Dit vind ik de meest fijne manier op dit moment. Zo kan ik mijn geld goed overal neerzetten zonder in de problemen te komen.

Leestip: My weekly Moneyzz 46! 

Overige inkomsten: 305,26 euro
Zorgtoeslag: 99,- euro
HBZW: 150 euro (ik haalde dit van de hypotheek betalen zonder werk rekening, omdat ik nu geen werk heb en hiervoor op deze rekening gespaard heb)

Totaal: 554,26 euro. Dit is wel het laagste bedrag tot nu toe, maar toch ben ik er tevreden over. Want hey ik kan gewoon alles betalen en heb ook weer kunnen sparen, dus ik ben blij.

Dit betaal ik deze maand van mijn inkomsten

  • 150,- Mijn deel van de Hypotheek, overgemaakt naar de verhuisrekening
  • 83,- Anderzorg
  • 12,64 Vodafone
  • 40,- Boodschappen
  • 30,- Kapper
  • 10,- Extra spaarpot
  • 3,36 Buffer
  • 150,- Kleding spaarrekening
  • 75,- Verhuisrekening
  • 0,26 cent liet ik staan op de betaalrekening

Totaal: 554,26 euro. Want ik budgetteerde tot de nul.

Leestip: Dit deed ik vorige maand met mijn inkomsten!

Overige uitgaven

18 februari: AH Boodschappen

Campina vanille yoghurt 1,29
10 eieren 3,29
groentemix 2,06
zoete aardappel 0,80
half brood 0,67
2x prei 1,22
koopzegels: 0,90

Totaal: 10,23 euro. Min 75 cent statiegeld. Het geld wat ik over hield ging weer in mijn ‘extra boodschappen’ spaarpot.

Ook kocht ik op de valreep van deze week nog eindelijk mijn winterbroeken voor het werk. Natuurlijk kan ik ze ook gewoon lekker thuis aan, dat scheelt! Ik kocht er 3 bij een plaatselijke winkel voor 49,99 per stuk. Dit betaalde ik van mijn kleding spaarrekening. In totaal kostte mij dit dus 149,97 euro. De helft van mijn budget! Maar dat betekend wel dat ik voorlopig de eerstkomende jaren lekker klaar ben en ook niks meer hoef te kopen wat dat betreft, dus dat doet me wel weer goed! En ik ben nu al heel blij met de broeken.

Hoeveel geld hebben jullie kunnen sparen afgelopen maand?

One thought on “My weekly Moneyzz 47”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *