My weekly Moneyzz 48

My weekly Moneyzz 48. Deze week zien jullie weer hoeveel geld ik uit gaf aan mijn boodschappen, ofterwijl, mijn uitgaven. Ik had een budget van 10 euro. Daarnaast haalde mijn moeder ook nog wat dingen, want die was weer gezellig hier voor een aantal dagen.

My weekly Moneyzz 48

My weekly Moneyzz 48

My weekly Moneyzz 48. Deze week haalde ik weer alleen de wekelijkse boodschappen. Hiervoor had ik deze week 10 euro te besteden. Ook had ik nog 2 statiegeldflessen die ik inleverde. Dit leverde mij nog 50 cent retourgeld op.

Leestip: My weekly Moneyzz 47!

25 februari: AH Boodschappen

Campina vanille yoghurt 1,29
Bloemkool/ broccoli mix 1,79
Groentemix 2,19
3x prei 1,77
Half brood 0,67
Koopzegels 0,70

Totaal: 8,41 euro. Min de 50 cent statiegeld. Ik hield dus nog 2,10 euro over. Dit stopte ik weer direct in mijn ‘extra boodschappen’ spaarpot. Laatst haalde ik daar 10 euro uit om in mijn spaarpot huisje te stoppen. Maar nu zit er toch alweer bijna 5 euro in dit spaarpotje voor extra boodschappen dus dat gaat lekker! Zodra er weer een mooi bedrag in zit gaat dat geld ook naar mijn spaarpot huisje voor de verhuizing.

In het spaarpot huisje zit nu overigens 320 euro, dus dat is al een heel mooi bedrag. Dit geld ga ik gebruiken voor óf een nieuwe vloer óf om de verhuizing zelf te betalen én met het logeerbed wat ik goedkoop van een kennis kan overkopen. Dat ligt er helemaal aan wat het totaalbedrag is op het moment dat de verhuizing plaats gaat vinden.

Stop jij ook wel eens geld van je ene spaarpotje in een andere omdat je het daar beter kunt gebruiken? Of omdat je dat spaardoel belangrijker vindt?

 

One thought on “My weekly Moneyzz 48”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *