My weekly Moneyzz 49

My weekly Moneyzz 49. Deze week had ik weer even 1x extra geld meegenomen. In totaal ging ik op pad met 30 euro voor de weekboodschappen. Daarnaast kocht ik deze week nog 1 ding.

My weekly Moneyzz 49

My weekly Moneyzz 49

My weekly Moneyzz 49. Deze week had ik dus 30 euro te besteden voor de weekboodschappen en daarnaast kocht ik ook nog 1 ander ding. Dat lezen jullie verderop. Hiervoor leverde ik een kortingsbon in van 5 euro die volgende maand op moest. Dus ik kreeg 5 euro korting op de gewone prijs en dat is altijd mooi meegenomen!

Leestip: My weekly Moneyzz 48!

4 maart: AH Boodschappen

B = Bonus

2x Campina vanille yoghurt 2,58
2x Pannenkoekenmix 1,70
Oven kipnuggets 3,39
kookroom 0,65
2x smeerbrie 3,98
loempia 1,33
aardappel schijfjes duo pak 1,- (B)
bloemkool/ broccoli mix 1,79
pak gevulde koeken 1,39
zak 400 gr bloemkool 2,49
3x prei 1,- (B)
2 frikandelbroodjes 1,62
groentemix 2,19
half brood 0,67
koopzegels 2,50

Totaal: 28,28 euro. Ofterwijl 28,30. De 1,70 euro die ik over hield stopte ik mijn extra boodschappen spaarpot.

Body Shop: Tea tree nachtcrème 7,- euro (want 5 euro kortingbon!). Dit betaalde ik uit de spaarpot ‘extra’.

Dit waren mijn uitgaven voor deze week. Verder leverde ik ook een vol AH zegelboekje in. Hiervan stopte ik 50 euro in mijn spaarpot huisje. Daarnaast kwam ik ook langs de Vomar omdat ik naar mijn oma ging, waar ik 25 euro aan kooppunten opnam. Ook dit bedrag stopte ik samen met 5 euro uit de ‘extra boodschappen’ spaarpot in mijn spaarpot huisje. In totaal kwam er dus 80 euro bij. Inmiddels staat de teller van deze spaarpot dan ook op 400 euro. Dat begint al een heel mooi bedrag te worden waar ik súper blij mee ben! Op naar de volgende 100!

Shop jij vaak met kortingbonnen?

6 thoughts on “My weekly Moneyzz 49”

 1. Ik vind koopzegels sparen zó leuk, heb daar echt plezier in. Maar ben er nu even mee gestopt omdat we dan tekort komen op het weekbudget, en dan schiet het natuurlijk niks op…
  Binnenkort nog maar eens bekijken.

  Wat zul je stralend wakker worden ‘s ochtends, met je heerlijke nieuwe nachtcrème

 2. Ik vind de koopzegels van de Plus echt top, daar krijg je namelijk een rendement van 50%! We zijn van plan heel veel boekjes te sparen en dan ineens in te leveren. Heb je ook nog eens geen last van de inflatie 😉

  Trouwens, nog een tip: pannenkoekenmix is niet veel anders dan bloem en wat toegevoegde/kunstmatige smaakmakers/conserveermiddelen. Gewoon zelf eieren, melk en bloem mengen en daar als je het lekker vindt een snufje zout, (vanille)suiker of kaneel bij doen. Scheelt toch weer!

  1. Ja zeker fijn als je een plus in de buurt hebt dat je zoveel rendement daarmee maakt! In elk geval verdienen we er een stuk meer mee met spaarzegels dan dat je rente krijgt op je spaarrekening!
   Ik heb een grondige hekel aan alles wat lang duurt aan in de keuken staan als koken en bakken, bij mij moet alles zo snel en makkelijk mogelijk (maar kant en klare pannekoeken vind ik niet te eten, dus dat is mijn enige uitzondering). Zelfgemaakte dingen zoals dit zelf doen zou bij mij ook meteen finaal mislukken. Dus ik hou het lekker op een pak 😉 Maar toch bedankt voor je tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *