My weekly Moneyzz 50

My weekly Moneyzz 50. Deze week had ik weer 10 euro voor mijn weekboodschappen. Daarnaast kocht ik deze week niks anders. Dus het was weer een lekker goedkoop weekje!

My weekly Moneyzz 50

My weekly Moneyzz 50

My weekly Moneyzz 50. Deze week had ik dus weer gewoon 10 euro te besteden voor mijn boodschappen. Daarnaast haalde mijn moeder ook weer wat dingetjes, want zij is ook deze week weer bij mij in huis.

Leestip: My weekly Moneyzz 49!

11 maart; AH Boodschappen

B = Bonus

2x Campina vanille yoghurt 2,58
ah basic borrelnoten 0,99
ah borrelnoten 1,64
groentemix 2,19
half brood 0,67
3x prei 1,- (B)
koopzegels 0,90

Totaal 9,97 euro. Ik betaalde dus 9,95 en hield nog precíes 5 cent over. Dit deed ik weer gewoon in mijn ‘extra boodschappen’ spaarpot. Ik haalde 2 zakken met borrelnootjes omdat ik niet meer wist welke ik nou altijd had. Dus nam ik ah mee en ah basic. Blijkbaar hebben ze de verpakking weer eens veranderd, want de oude zag ik nergens meer en er waren ook geen lege vakken. Dus dan maar zo uitproberen welke de lekkerste is! Ik hoop dat de goedkoopste de lekkerste is, maar we zullen zien!

Hebben jullie dat ook wel eens? Dat jullie in de winkel staan, de verpakking van een product ineens anders is en dan niet meer weten welke jullie hadden?

 

3 thoughts on “My weekly Moneyzz 50”

  1. Ik vraag me af hoe dat bij jou werkt met de boodschappen.
    Je woont nog bij je moeder, toch? En als ik je lijstje zie dan kun je daarvan geen 7 dagen gezonde maaltijden maken. Betekent dat dan, dat jij nog gewoon met de pot meeëet op het budget van je moeder?

    1. Nee ik woon niet bij mijn moeder. Zij woont bij haar vriend, maar nu een paar dagen per week bij mij. Waardoor zij meebetaald aan de boodschappen voor het avondeten als zij hier eet. Ik vermeld puur mijn eigen uitgaven. Ik had nu tijdelijk even een extra laag boodschappen budget. Ik combineer groentes vaak met pasta en kan daar dus prima maaltijden van maken voor de hele week. Vaak maak ik ook maaltijden waar ik bijvoorbeeld 2x van eet. Zo’n zakje mixgroente splits ik ook altijd door de helft, prei erbij en hop weer 2 avonden eten. Ook heb ik veel voorraad liggen. Vorig jaar extra ingeslagen. Daardoor hoef ik nu ook wat minder uit te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *