My weekly Moneyzz 52

My weekly Moneyzz 52. Deze week zien jullie weer mijn uitgaven! Ik deed de weekboodschappen maar ging ook naar het tuincentrum voor wat tuinspullen die ik nog niet had.

My weekly Moneyzz 52

My weekly Moneyzz 52. Deze week zien jullie weer mijn uitgaven van afgelopen week. En waar dat geld precies aan op ging! Ik deed zoals altijd weer mijn weekboodschappen. Maar daarnaast ging ik ook naar het tuincentrum, want ik had nog tuinspullen nodig en er was korting! Dus dat vond ik een goede reden om de spullen dan gelijk nu te kopen. Want wie houdt er nou niet van korting!

Leestip: My weekly Moneyzz 51, inkomsten én uitgaven!

Deze week had ik 15 euro te besteden voor de weekboodschappen. Dus daarmee ging ik naar winkel!

25 maart: AH Boodschappen

Campina vanille yoghurt 1,29
Campina halfvolle melk 1,29
10 eieren 3,29
lasagnebladen 1,34
2x prei 1,18
half brood 0,67
groentemix 2,19
koopzegels 1,10

Totaal: 12,35 euro. Het restant legde ik weg.

Woensdag 27 maart: Intratuin. Het was weer zo ver! Ze hadden weer eens een koopavond met 20% korting. En omdat ik nu een nieuw huis ga krijgen mét een tuin, had ik nog tuinspullen nodig. De tuin daar staat vol met zooi die ik er niet in wil hebben zoals een of andere dode struik, wat coniferen. Dus dat gaat er allemaal uit. Dus ging ik op jacht naar tuinspullen!

Ik kocht: een bezem voor buiten, een blik voor buiten (er was nog maar 1 stoffer en die zag er zo lelijk uit dat ik die liet hangen, die komt later dan wel). Verder kocht ik ook een schep en tuinhandschoenen. En ok omdat mijn geurkaarsen bijna op waren (de laatste staat nu op tafel) kocht ik ook een geurkaars.

Leestip: Ik heb een nieuw huis!

In totaal was ik 50,35 euro kwijt. Best wel een fors bedrag, maar dat geld had ik contant in huis liggen, dat was al gereserveerd voor tuinuitgaven. Dus de meest belangrijke spullen heb ik nu in elk geval!

Welke tuinspullen kochten jullie als eerste toen jullie voor het eerst een tuin kregen?

One thought on “My weekly Moneyzz 52”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *