My weekly Moneyzz 53

My weekly Moneyzz 53. Deze week zien jullie weer mijn uitgaven. Ik ging onder anderen weer naar de kapper, maar ook kocht ik wat dingen in het centrum.

My weekly Moneyzz 53

My weekly Moneyzz 53. Deze week zien jullie hoeveel geld ik uitgaf aan de weekboodschappen, maar ik deed ook wat inkopen in het centrum en ik ging weer eens naar de kapper. Dus kijk weer gezellig mee naar mijn uitgaven.

Leestip: My weekly Moneyzz 52!

1 april: AH Boodschappen

PB = Persoonlijke Bonus

Campina vanille yoghurt 1,29
2x ah basic borrelnoten 1,98
milka reep melkchocolade 1,- (PB)
3x milka reep chips ahoy 2,67 (PB)
ah kookroom 0,64
paasfondant koeken 1,99
groentemix 2,19
bloemkool 400 gr 2,49
half brood 0,67
3x prei 1,77
koopzegels 1,60

Totaal: 17,37 euro. Het geld wat ik over hield legde ik apart.

Overig

Dinsdag 2 april: centrum

Ik kocht 6x naturel chips bij de Hema voor 3 euro. Zo heb ik tenminste weer een goede voorraad en hoef ik voorlopig geen chips meer te kopen. Dit doe ik altijd op deze manier omdat ik dat het prettigste vind en de chips blijft dicht gewoon heel lang goed.

Verder ging ik ook naar een plaatselijke winkel die kleine prulletjes/ hebbedingetjes verkoopt, want ik wilde alvast vlakviltjes kopen. Wat ik had was zo goed als op en ik zal na de verhuizing toch weer moeten plakken, dus sloeg ik alvast wat in. Tevens kwam ik ook kleine notitieboekjes tegen met inleglintje én elastiekje waar ik al zo lang naar zocht, voor maar 1 euro, dus ik nam er gelijk 5 mee. 3 voor mezelf en 2 voor mijn moeder die ze ook graag wilde hebben. In totaal rekende ik 9 euro af. Want alles was 1 euro per stuk. Dit betaalde ik uit de ‘extra’ spaarpot.

Leestip: Ik heb een nieuw huis!

3 april: kapper 56,50 euro.

Woensdag 3 april; AH Boodschappen

bolletjes 1,-
aard. schijfjes duo pak 1,45
koopzegels 0,20

Totaal: 2,65 euro. Dit rekende ik af van het overgebleven boodschappengeld.

Eindstand van deze week; ik hield in totaal van al het geld 0,55 euro over. Dit deed ik in de ‘extra boodschappen’ spaarpot.

Ik gaf dus weer lekker veel extra geld uit, maar op de notitieboekjes na wel allemaal gepland. Dus eigenlijk maar 3 euro onverwachts. En daar kan ik voorlopig de eerstkomende 6 vakantiejaren weer mee vooruit.

Zoek jij wel eens echt naar iets in de winkels? Of bestel jij het gewoon online als je het niet kunt vinden na 1x shoppen? Ik probeer er altijd naar te zoeken in gewone winkels, want dat helpt de winkels ook weer een beetje. Ze hebben het naar mijn mening al moeilijk genoeg in tijden dat iedereen maar alles online besteld. Tenzij het fors duurder is in de winkel. Dan hebben ze toch echt pech.

One thought on “My weekly Moneyzz 53”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *